Stare de rău fetita de 11 ani
![Paula Ary](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Buna ziua.Am o fetita de 11 ani, iar de duminica acuza dureri de cap, de burtă.In prima faza am crezut ca e apendicita. Am făcut niște analize iar în urma rezultatului are neutrofilele mărite iar limfocitele scăzute.E semn de ceva infecție bacteriană?!Semne de raceala nu are, doar o migrena care o lasă și o ia iar.Mai are stare de greață dar fara vomă. Ce ma îndrumați sa fac?La urgență nu aș vrea sa ajung, iar medicul de familie ne ia doar cu programare.
1 comentarii
![Dr. Eugenia Vitan](/arata_img.php?img=cont_182648.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Buna ziua
Este necesar un consult, pt aprecierea exacta a cauzei ! Intre timp ii puteti da un calmant ( algocalmin, nurofen, paracetamol, etc). Sanatate !
Este necesar un consult, pt aprecierea exacta a cauzei ! Intre timp ii puteti da un calmant ( algocalmin, nurofen, paracetamol, etc). Sanatate !
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8de ce e nr neutrofile atat de mic si al limfocitelor mare
- 17Febra la copil de 4 ani
- 4problema fizica sau psihica la 6 ani si jum.?
- 6Interpretare analize medicale
- 1Limfocite scazute
- 0interpretare analize
- 1procent neutrofile mic procent limfocite mare
- 0limfocite marite si granulocite scazute
- 1Copil de 7 ani, febra, dureri de burta si in ultimele ore dureri de cap
- 0Neutrofile procentuale valoare mare/limfocite absolute si procentuale valoare mica
- 2Durerile de cap la copii
- 0Dilatare angiomatoasa a venei septale
- 0Interpretare analize - neutrofile mai putine, uree mica
- 4Consecinte ale paraliziei faciale sau e ceva grav?
- 1Nu stiu ce este
Mai multe informații despre: Cefaleea la copil Limfocitele Neutrofile durerea de cap la copil
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: