Virginitate.
Buna ziua, sunt baiat.. in cazul meu eu sunt ala virgin si prietena mea nu este, daca prietena mea nu mai este virgina si eu sunt, pot scapa de ata la ea sau trebuie sa incep actul sexual cu o fata virgina?
2 comentarii
Buna,
Cred ca cel mai important este sa te focusezi, ca si prima experienta sexuala, pe povestea de iubire cu prietena ta, pe senzatiile si emotiile frumoase pe care le traiesti cu ea si in felul asta vei incepe cu dreptul. Amanuntele gen ata, dimensiune, performanta, etc sunt false nevoi, in general induse din ceea ce vedem si auzim pe la altii si pot genera multe frustrari. Incearca sa fii cat mai sincer cu tine si cu partenera ta, sa lasi orgoliul de barbat la o parte, sa te ghidezi doar pe a simti si a darui placere, sa ai rabdare sa descoperi aceasta parte frumoasa a vietii umane, sa o insotesti mereu de frumos si de sanatos si totul va iesi bine.
Iti urez sa ai o experienta frumoasa!
Cred ca cel mai important este sa te focusezi, ca si prima experienta sexuala, pe povestea de iubire cu prietena ta, pe senzatiile si emotiile frumoase pe care le traiesti cu ea si in felul asta vei incepe cu dreptul. Amanuntele gen ata, dimensiune, performanta, etc sunt false nevoi, in general induse din ceea ce vedem si auzim pe la altii si pot genera multe frustrari. Incearca sa fii cat mai sincer cu tine si cu partenera ta, sa lasi orgoliul de barbat la o parte, sa te ghidezi doar pe a simti si a darui placere, sa ai rabdare sa descoperi aceasta parte frumoasa a vietii umane, sa o insotesti mereu de frumos si de sanatos si totul va iesi bine.
Iti urez sa ai o experienta frumoasa!
Buna ziua, credeam/speram ca in anul 2018 s-a renuntat la basmele cu "ata" si "dezvirginarea" la barbati. Inceperea vietii sexuale presupune responsabilitate pentru sanatatea, viata si viitorul propriu dar si al partenerului, iar asta se obtine prin informare si educare sexuala din surse medicale, autentice si verificate, nu din folclorul popular. Aceasta educatie sexuala va poate scuti de multe probleme: BTS-uri, sarcini nedorite si situatii complicate/riscante.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3de ce nu mi s-a rupt toata ata?
- 3Problema urgenta penis
- 5Am si eu o nelamurire!
- 1Decalotare
- 2Buna
- 2Probleme cu asa zisa aţă a penisului.
- 2Contact sexual dupa ruperea atei
- 0S-a rupt ata in timpului actului sexual
- 1Decalotare - 15 ani
- 0Ata Penisului(preputul)
- 4Ruptura fren
- 3Incepere viata sexuala
- 1Buna ziua. am si eu o problema cu penisul - tăietură
- 0Rupere "ata", usturime la urinare
- 1Problema despre ața
Mai multe informații despre: ruperea atei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: