Contact sexual dupa ruperea atei
Buna dimineata, forumisti!
Iata ca, la aproape 26 de ani si multe partide de sex, a venit momentul placut sau neplacut de a mi se rupe ata penisului:). Intr-adevar, inainte de asta, au mai fost cateva momente in timpul partidelor de sex de ma jena foarte putin ata aceea, probabil se intindea ea la maxim. In fine, dureros moment si scurt, dar si un pic infricosator ca urmare a curgerii de sange, dar suntem barbati si trecem peste.
Intrebarea mea, pt cei ce au mai trecut prin asta, v-ati dat cu ceva(crema) pt a trece mai repede? si sunt ceva dezavantaje ale acestui lucru?
si mai ales in cat timp de la ruperea atei ati facut sex? sau daca v-a mai durut?
Multumesc si o zi minunata!
Iata ca, la aproape 26 de ani si multe partide de sex, a venit momentul placut sau neplacut de a mi se rupe ata penisului:). Intr-adevar, inainte de asta, au mai fost cateva momente in timpul partidelor de sex de ma jena foarte putin ata aceea, probabil se intindea ea la maxim. In fine, dureros moment si scurt, dar si un pic infricosator ca urmare a curgerii de sange, dar suntem barbati si trecem peste.
Intrebarea mea, pt cei ce au mai trecut prin asta, v-ati dat cu ceva(crema) pt a trece mai repede? si sunt ceva dezavantaje ale acestui lucru?
si mai ales in cat timp de la ruperea atei ati facut sex? sau daca v-a mai durut?
Multumesc si o zi minunata!
2 comentarii
Ca si sfat, sau mai bine spus, cel mai important lucru este sa pastrezi igiena locala zilnic. Nu sunt de parere ca ar ajuta foarte mult cremele.
Din punctul asta de vedere nu ar fi vreo problema, banuiesc - am si Lactacyd (recomandat de o dna doctor) cu care ingrijesc zona genitala, dar si cu apa rece, ieri dupa ce s-a intamplat evenimentul!
Multumesc pt raspuns!
Acum, astept cu putina emotie urmatorul act sexual, mi-e sa nu ma jeneze cu ceva ori sa fie prea devreme si sa nu fie vindecata zona!
Multumesc pt raspuns!
Acum, astept cu putina emotie urmatorul act sexual, mi-e sa nu ma jeneze cu ceva ori sa fie prea devreme si sa nu fie vindecata zona!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3de ce nu mi s-a rupt toata ata?
- 3Problema urgenta penis
- 5Am si eu o nelamurire!
- 1Decalotare
- 2Buna
- 2Probleme cu asa zisa aţă a penisului.
- 0S-a rupt ata in timpului actului sexual
- 1Decalotare - 15 ani
- 0Ata Penisului(preputul)
- 4Ruptura fren
- 2Virginitate.
- 3Incepere viata sexuala
- 1Buna ziua. am si eu o problema cu penisul - tăietură
- 0Rupere "ata", usturime la urinare
- 1Problema despre ața
Mai multe informații despre: ruperea atei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: