Probleme cu asa zisa aţă a penisului.
Buna ziua, nu vreau sa par penibil sau neştiutor, dar.. Am 19 ani, si de curând aţa mea incepe încet încet sa se rupă. Dar nu este ruptă de tot.. In timpul unui act sexual m-a usturat putin si a apărut o mica sângerare. Decalotarea este usor neplăcuta, ustura, dar daca il 'încălzesc' usor nu mai am probleme, bănuiesc ca se întinde si e ok. Dupa câteva acte sexuale in care am 'încălzit' zona la un momentdat nu am mai făcut asta si penetrarea a fost dureroasa si o sangerare destul de abudentă a avut loc. Tot asa, aţa. Acum decalotarea este si mai greu de efectuat. Iar aţa se vede ca este oarecum ruptă. Ideea este ca ea este semi-ruptă. Si nu-mi pot imagina daca se rupe cum va arăta.. Adica, daca se rupe trebuie sa aibă niste capete, ce se intampla cu excesul? Se usucă si cade? Daca sexul este rapid fără preludiu si vaginul nelubrifiat atunci penetrarea e forţată si de aceea cred eu incepe sa se rupă usor usor. Dar daca vaginul este perfect ud totul merge ca pe roate, doar ca urasc partea de început in care decalotarea ma ustura. In orice forma, si erecţie si normal. Èšin sa Menţionez ca mi-am început viaţa sexuală la 16 ani si este foarte activa si in momentul de faţă. Undeva la 2 acte zilnic sau cel putin 1, câteodată 3-4. Dar asta am făcut mereu, si hardsex si asa mai departe, dar aţa a început sa aibă probleme in ultima perioada.. Daca este un doctor/doctoriţă in Ploiesti la care pot merge la un control este perfect. Astept un sfat. Sa mai forţez aţa pana se rupe sau sa continui partidele de sex cand totul este ud si încălzit ?
P.S - n-am folosit niciodata prezervative.
P.S - n-am folosit niciodata prezervative.
2 comentarii
Buna seara, povestea cu ata penisului este un mit la care speram ca s-a renuntat in anul 2016. Ceea ce descrii pare a fi mai degraba fimoza, adica o dificultate de a decalota corect/complet penisul, fapt care duce la diferite dificultati: de erectie, dureri, inflamatii sau infectii ale penisului etc.
Va recomand cu caldura un control la un medic urolog/sexolog, care sa evaluzeze corect situatia.
Faptul ca nu folosesti prezervativele nu este un act de glorie ci o greseala majora: iti fortezi norocul, caci sansele de a lasa o fata insarcinata sau de a contracta o boala venerologica sunt foarte mari, cu atat mai mari cu cat activitatea sexuala este mai "activa".
Va recomand cu caldura un control la un medic urolog/sexolog, care sa evaluzeze corect situatia.
Faptul ca nu folosesti prezervativele nu este un act de glorie ci o greseala majora: iti fortezi norocul, caci sansele de a lasa o fata insarcinata sau de a contracta o boala venerologica sunt foarte mari, cu atat mai mari cu cat activitatea sexuala este mai "activa".
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 57rana pe preput, pe - ata - ca sa fiu mai exact
- 10Nu permite decalotarea cand penisul este in erectie, ci atunci cand este relaxat
- 11Ejaculare precoce si probleme cu decalotarea.
- 25circumcizie?
- 3Decoltare penis
- 6Decalotare... acum simt o usoara mancarime si usturime. Ce poate fi?
- 1Decalotare
- 1Penis decalotat
- 1Decalotare - 15 ani
- 1Probleme cu capul Penisului.
- 1Jumatate din capul penisului ramane decalotat
- 1Decalotarea penisului
- 3Incepere viata sexuala
- 1Decalotarea in erectie
- 1Decalotare grea
- 1Decalotare la 14 ani.
- 0Preput scurt
- 1Am o problema la penis, am încercat sa decoltez