Vertij

13-06-2021
andreeamv
Nu este medic/terapeut
andreeamv
Buna ziua!Am 24 de ani iar de cateva luni ma confrunt cu o ameteala, am tot incercat sa imi aduc aminte ce ar fii putut declansa asta( imi aduc aminte vag ca intr o seara dupa ce am terminat niste exercitii fizice m am simtit putin ametita). Aceasta ameteala o intampin mai ales dimineata cand vreau sa ma ridic din pat, chiar daca ma ridic incet, pana se obisnuieste corpul cu ridicarea, mi se face capul greu si o stare ca si cum eu ma invart, nu lucrurile din jururl meu, si trebuie sa ma pun din nou in pozitie culcata, apoi ma ridic si totul e ok. Deci ametelile apar cand schimb pozitia capului, dupa ce am stat mai mult timp in anumita pozitie. In rest daca imi desfasor activitalie de zi cu zi simt doar o usoara presiune la nivelul ochilor si fruntii. Astept parerile dvs!
13 comentarii
0
14-06-2021, ora 11:49
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
ameteala este un simptom generakl caracteristic multor problemedin corp
1. Ficat gras, intestine intoxicate. alimentatia incorecta cu grasimi multe si dulciuri, lipsa hidratarii corecte cu apa si ceaiuri..duc la un sange gros, vascos.. care nu oxigeneaza creerul
2 tensiunea mare sau mica.. la fel duc al o proasta circulatie cerbrala
3 probleme coloana cervicala.. pot bloca circulatia sangelui spre cap
4 problemele pur ORL... sau neurologice

PS.. le excludeti cela ce depind de DVS
restul investiagtii la medici
0
14-06-2021, ora 12:08
andreeamv
Nu este medic/terapeut
andreeamv
Multumesc frumos!
0
05-08-2021, ora 05:58
Toryy
Nu este medic/terapeut
Toryy
Bună ziua ! De trei nopți când ma trezesc pe la 3_4 fiind încă cu capul pe perna începe virtij ma ridic pe marginea patului după 30 secunde se oprește .Am mai avut dar dimineața la trezire atunci de durata și nu puteam sa ma întind culcat, se învârtea casa.Atunci luam betaserc și piracetam 800 câte 1 dimineața. Acum iau un betaserc o zi da una nu medicul de familie a spus asa după sa ma opresc, iau betaserc o perioada luam 1 pe zi 4 luni acum la 2 zile una .Ce sa fac doar noaptea am virtij .Am spondiloza cu ciocuri ziua amețesc dar nu mereu !Mulțumesc!
0
05-08-2021, ora 07:44
Dr. Flueraru Valeriu
Dr. Flueraru Valeriu
1. Varsta. sexul. inaltimea si cate KG aveti?
2 ce alimente consumati la cina..dupca cina si ce lichide consumati seara?
0
05-08-2021, ora 19:38
Toryy
Nu este medic/terapeut
Toryy
Am 66 de ani, de la ora 18 nu mai mănânc nimic niciodată, beau doar apa plata de 10 ani alcool niciodată, sunt femeie, da am câteva kg în plus 15 cred
0
05-08-2021, ora 19:42
Toryy
Nu este medic/terapeut
Toryy
Înălțime 1, 66 kg 82 acum am slăbit 5 kg în 2 luni, mănânc foarte sănătos
1
05-08-2021, ora 19:47
Toryy
Nu este medic/terapeut
Toryy
Sunt hipertensiva.Va mulțumesc domnule doctor ! Dar cervicala ma doare rau după cap întorc capul amețesc rau.
0
05-08-2021, ora 19:52
Toryy
Nu este medic/terapeut
Toryy
Ma scuzați am uitat, seara mănânc iaurt cu șuncă cu roșii, paste uneori, mănânc usor, am uitat sunt panicata anxietate iau uneori alprazolam ziua de 0, 25, apa beau 2 l pe 24 de ore.Iau pastile de tensiune Aprovel 150 mg tenox, aspacardin, și betaserc 1 la doua zile
0
05-08-2021, ora 20:13
Dr. Flueraru Valeriu
Dr. Flueraru Valeriu
Bună gluma...
Nu se asociază Mănânc sănătos cu 82 kg
Cine mănâncă Corect.. Are la vârsta dvs.. 60...65 kg
Prima gresala depistata Iarturile seara.
Lactatele Fermentează. Baloneaza seara
În rest trebuie sa știți ca sângele care urca la cap.. Trebuie sa fie Fluid. Subțire. Sa circule
Deci Aveți probleme pe digestie și greșeli în alimentație. De acolo ameteala
Citiți Alimente care îngroașă sangele și lecExclydeti
Învățați sa beți apa plata și ceaiuri subțiri cu infuzie de 30 secunde maxim 1 minut
0
05-08-2021, ora 20:33
Toryy
Nu este medic/terapeut
Toryy
Vam spus ziua mănânc salate supe de 2 luni.Azi am mâncat o supa și legume cu piept de pui.un mar F sănătos mănânc de 2 luni 3 mese și exemplu dimineața ou fiert și ovăz, carne fiarta f des, legume dar de 2 luni în coace.Nu știu mai iau betaserc ? E bun ? Și cum sa iau ? Mulțumesc frumos !Ce sa iau când am asa virtij cum spuneți poate nu mancam sănătos dar acum da de 2 luni. Ce sa iau la virtij ca îmi este tare rău.Noaptea doar.Stau singura ma panichează simt ca o sa cad pe jos va rog sa îmi spuneți ce sa fac.Mulțumesc mult !
0
05-08-2021, ora 20:56
Toryy
Nu este medic/terapeut
Toryy
Ce ceaiuri sa beau va rog.Apa plata Borsec beau 2 l
0
05-08-2021, ora 21:23
Dr. Flueraru Valeriu
Dr. Flueraru Valeriu
Tratamentul Corect.
Este tratamentul personalizat pe persoana. Mai precis pe Cauza care a dus la vertij
Nu se poate recomanda tratament fără sa cunoști pacientul sa vorbești cu el
1. Mergeți la gastrologie și tratați ficatul
2 trebuie vasodilatatoare cerebrale
3 betaserc ul e bun doar pe Vertij Rotator. Când se învârte casa cu Dvs. În rest mai mukt ajuta alte vasodilatatoare cerebrale și preparate pentru fluidifica rea sangelui
4. Trebuie sa fiți realista. Nu puteți în 2 lunii corecta ce ați stricat în 20 de ani. Cu alimentatia
Calm. Încet. Cu regim. Hidratare și mukta mișcare o sa reusiti
0
05-08-2021, ora 21:49
Toryy
Nu este medic/terapeut
Toryy
Mulțumesc !
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: