Vertij vindecat - există tratament

21-08-2024
Loriiii
Nu este medic/terapeut
Loriiii
Bună ziua, povestea mea este lungă, am descoperit tratament după 4 ani de vertij, am avut următoarele simtome in cei 4 ani: vertij rotator, simteam ca pluteam, ca călcăm pe nori, ca ma trăgea ceva in anumite părți, ca nu îmi tineam echilibrul pe scaun, in mașina sau in pat, presiune foarte puternica in cap (ma strângea capul), vedere încețoșată, neclara, îmi mergea capul intr-o parte (nu mergea, era doar o senzație) si multe altele…
Am făcut următoarele investigații: NEUROLOGIE, NEFROLOGIE, UROLOGIE, REUMATOLOGIE, GINECOLOGIE, INTERNARE LA INTERNE, ORL, TOATE ANALIZELE CARE DIN DE OCHI (tensiune oculara, dioptrii), GASTRO, ANALIZE PENTRU VITAMINA B12, FIER, VITAMINA D si toate vitaminele.

Mi s-au făcut următoarele analize: toate analizele de sânge, analiza boala Lyme, RMN coloana, CT CAP, boli extinse care puteau descoperi cancerul, toate analizele ginecologie si urologice + investigații interne (inima, plămâni, rinichi etc)

DUPĂ ANALIZE AM IDENTIFICAT INFECȚIE LA STOMAC, INFECȚIE URINARĂ SI GINECOLOGICA, VITAMINA B12, D, MG SI POTASIU SCAUZUTE. Le-am rezolvat pe toate, dar vertij mai exista.

Va vindecați cu cel puțin 3 ședințe de 40 minute la CHIROPRACTOR (nervii din organism sunt inflamați).
Va faceti toate analizele pentru vitamine, dar dacă aveti FIER, B12 si D, MG scăzut o sa aveți probleme cu vertijul.
Plus va faceti toate analizele pe care vi le-am spus ca le-am făcut si eu, știu ca sunt scumpe, încercați prin CAS, dar vertijul poate pleca de la o problema de sănătate interna.
Oricum la CHIROPRACTER O SA VA FACETI BINE, câteva luni nu o sa aveți nimic, dar la 6 LUNI e recomandat sa reveniti!
In câțiva ani o sa va reveniti complet, nu o sa mai aveți nevoie de Chiropractor, dar nervii aceia pe care i-ați lezat prin problemele de sănătate netratate si stres, nu se vindeca intr-o zi.
Dar la CHIROPRACTOR o sa va faceti bine, o sa puteți lucra si sa va reluați cursul vieții, dar după la 6 luni mergeți înapoi ca sa nu ajungeți iar la VERTIJ!

Am descoperit după multă suferința, sper sa nu treceti si voi prin ani ca sa descoperiți ca se tratează vertijul.
Spor in tot oameni buni! Dumnezeu sa fie cu voi!

Dacă doriți să vorbim mai multe, lăsați un mesaj sau comentariu.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: