VPPB si analizele de sange
Buna ziua,
De curand am fost diagnostigata cu VPPB (dupa mai multe controale la mai multe spitale).Am ajuns la spitalul 'Sf. Maria ' mi s-a facut o manevra (Epley banuiesc - dupa ce m-am documentat pe internet)si a dat rezultate.Acum ma simt mai bine dar tot un pic ametita si fara vlaga, imi tremura mainile, picioarele( e adevarat ca m-am panicat cand anm facut acel vertij din senin si am ajuns la urgente unde nu stiua ce sa-mi faca).
Problema mea acum este ca...ajungand acasa ( dupa manevra de la Sf. Maria mi-au spus ca nu au ce sa-mi mai faca, ca o sa fie bine si nu mi-a dat tratament- cu toate ca un neurolog imi recomandase betaserc - si eu il iau)m-am uitat si eu pe analizele de sange pe care mi le-au facut la UPU si multe sunt sub limita, ceea ce imi da un motiv in plus de ingrijorare
LYM=0.74 (1.3-4)
MON=0.05 (0.15-0.7)
LYM%=9 % (25-40)
MON%=0.6 % (3 -7)
Sunt valori foarte mici comparativ cu ce ar trebui sa fie si nici un medic nu mi-a spus nimic referitor la acest lucru.
Ce ar putea fi si...
Ce ar trebui sa fac mai departe sa repet analizele, la ce distanta daca da ??
De curand am fost diagnostigata cu VPPB (dupa mai multe controale la mai multe spitale).Am ajuns la spitalul 'Sf. Maria ' mi s-a facut o manevra (Epley banuiesc - dupa ce m-am documentat pe internet)si a dat rezultate.Acum ma simt mai bine dar tot un pic ametita si fara vlaga, imi tremura mainile, picioarele( e adevarat ca m-am panicat cand anm facut acel vertij din senin si am ajuns la urgente unde nu stiua ce sa-mi faca).
Problema mea acum este ca...ajungand acasa ( dupa manevra de la Sf. Maria mi-au spus ca nu au ce sa-mi mai faca, ca o sa fie bine si nu mi-a dat tratament- cu toate ca un neurolog imi recomandase betaserc - si eu il iau)m-am uitat si eu pe analizele de sange pe care mi le-au facut la UPU si multe sunt sub limita, ceea ce imi da un motiv in plus de ingrijorare
LYM=0.74 (1.3-4)
MON=0.05 (0.15-0.7)
LYM%=9 % (25-40)
MON%=0.6 % (3 -7)
Sunt valori foarte mici comparativ cu ce ar trebui sa fie si nici un medic nu mi-a spus nimic referitor la acest lucru.
Ce ar putea fi si...
Ce ar trebui sa fac mai departe sa repet analizele, la ce distanta daca da ??
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4o intoxicatie alimentara poate fi insotita de vertij cu greata si voma?
- 328episoade de ameteli-vertij
- 4Vertij
- 9tinitus puternic
- 7vertij si pierderi de echilibru
- 8Vertiji, ameteli - tratamente pe cale de disparitie
- 5Cefalee, oboseala cronica, vertij...
- 3vertij, ameteli
- 8probleme de vertij
- 5Din iulie 2014 resimt o stare de ameteala permanenta, o presiune in urechi
- 2zbor cu avionul
- 9Interpretare radiografie
- 3Al doilea episod de vertij