Vedere -dubla- si in ceata dintr-o data
Buna ziua,
Bunica mea in varsta de 82 ani a inceput dintr-o data sa nu mai vada bine (vede dublu, chiar triplu si in ceata).
S-a intamplat acum cateva zile, a muncit cateva ore la camp iar apoi s-a odihnit cam o ora. Dupa ce s-a trezit a constatat ca nu mai vede bine.
A fost dusa la oftalmologie, a facut toate testele si a fost trimisa la neurologie. O sa faca si un RMN si tomograf insa as dori sa stiu daca cineva s-a mai intalnit cu aceasta problema sau are ideea care ar putea fi cauza, tinand cont ca vederea i-a fost afectata asa subit (nu a mai avut probleme in trecut).
Multumesc mult.
Bunica mea in varsta de 82 ani a inceput dintr-o data sa nu mai vada bine (vede dublu, chiar triplu si in ceata).
S-a intamplat acum cateva zile, a muncit cateva ore la camp iar apoi s-a odihnit cam o ora. Dupa ce s-a trezit a constatat ca nu mai vede bine.
A fost dusa la oftalmologie, a facut toate testele si a fost trimisa la neurologie. O sa faca si un RMN si tomograf insa as dori sa stiu daca cineva s-a mai intalnit cu aceasta problema sau are ideea care ar putea fi cauza, tinand cont ca vederea i-a fost afectata asa subit (nu a mai avut probleme in trecut).
Multumesc mult.
1 comentarii
vederea dubla la batrani dintr-o data mai mult ca sigur ca are cauze neurologice, sa nu fi avut vre-un accident vascular cerebral mic de care nu si-a dat seama. Trebuiesc facute niste investigatii: tomografie cerebrala, Doppler etc. Un medic neurolog va poate indruma mai bine!
Sa incerce bunica sa nu stea in soare!
Sanatate
Sa incerce bunica sa nu stea in soare!
Sanatate
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 2Tratament epilepsie
- 0Se poate obține grad de handicap sau pensie cu discopatie lombară? Și pot avea două grade?
- 1Intrerupere tratament - Scleroza multipla
- 2Suspecta scleroza multipla
- 1Autism adulti
- 5Ajutor! Posibil SLA?
- 0Vertij vindecat - există tratament
- 1Parkinson Tratament Levodopa
- 2Cum iau Pentoxi Retard și pramistar
- 1Amorțeala degete