vase sparte genunchi umflat
buna ziua grup. am o problema cu genunchiul stang. M-am trezit intr-o dimineata cu el umflat fara sa fi suferit vreo lovitura, culoare rozaliu si cu durere intr o anumita zona unde erau niste vene umflate pe care in primele 3zile nu le vedeam ca si culoare.dupa3zile roseata a mai disparut, venele erau de culoare mov si dureau foarte tare. totul a durat 8zile cand a disparut roseata genunchiului el s a dezumflat si acele vene din culoarea mov s-au indreptat spre rosu roz si apoi totul r revenit la normal. nu puteam atinge acele vene de la genunchi pt ca dureau. la RMN rezultatele sunt normale, analizele la sange-pt boli cronice si antiimune, infectii..sunt normale.din punct de vedere medical totul este bine.acum daca stau mai mult de o ora in picioare simt. ca toata greutatea corpului meu se lasa in acel genunchi si ma doare tare in zona acelor vene. mentionez ca am 33ani, 49kg am avut mereu, am tens arteriala cu indice1 la picioare-s a constatat la oscilometrie cu multi ani in urma in urma unui control periodic.
va rog daca ma puteti sfatui ce as putea face sa aflu ce problema este sau ce tratament sa urmez pt ca sunt o persoana activa cu energie iar acum acest genunchi ma ingrijoreaza foarte mult.
Va multumesc.
va rog daca ma puteti sfatui ce as putea face sa aflu ce problema este sau ce tratament sa urmez pt ca sunt o persoana activa cu energie iar acum acest genunchi ma ingrijoreaza foarte mult.
Va multumesc.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte recente din această secțiune: