varice esofagiene

08-04-2009
lumi1ana
Nu este medic/terapeut
lumi1ana
fetita mea, in varsta de 4 ani si 7 luni, a fost diagnosticata cu hipoplazie de vena porta cu hipertensiune portala si varice esofagiene sangerande. este splenectomizata. necesita interventie chirurgicala definitiva - sunt portocav. intrebarea mea este daca aceasta operatie va rezolva problema cu varicele si unde se poate efectua o astfel de operatie. multumesc.
2 comentarii
0
27-04-2012, ora 15:47
carageaflory
Nu este medic/terapeut
carageaflory
am un baietel de 7 luni si are varice esofagiene si cavernom de vena porta va rog ajutatima
0
15-05-2012, ora 16:24
lumi1ana
Nu este medic/terapeut
lumi1ana
am, din pacate, o experienta destul de mare despre varicele esofagiene. fetita mea, in prezent de 7 ani si jumatate a fost operata de mai multe ori din acest motiv. ce doriti sa stiti? daca pot, va ajut cu drag sa treceti cat mai usor de probleme.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Senzație de greutate și durere în picioare? Din anul 1997 suntem în România și tratăm varice fără operație și fără internare. La Varicoline, beneficiați de servicii medicale la cele mai înalte standarde, efectuate de profesioniști cu o rată de succes între 93-97%! Detalii aici
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul