Valori mari ale factorului reumatoid
Buna ziua.
Am citit cateva mesaje legate de valori mari ale factorului reumatoid si toata lumea vorbeste de artrita reumatoida.
Este posibil sa-mi fie pus acest diagnostic in conditiile unor valori : factor reumatoid = 62UI/ ml( 30) ; proteina C reactiva =5 ( 6); fibrinogen = 365 (310 - 446); ASLO= 180 ( 200) ?
Mi-am facut programare la un medic reumatolog insa pana atunci as vrea sa ma linistiti cu un raspuns.
Mentionez ca ma simt foarte bine, in afara de discomfortul cauzat de o infectie urinara cu Escherichia coli (Antibiograma : Sensibil la : ceftazidim ; gentamicina) pentru care urmeaza sa iau tratament. De asemenea sunt si purtator de virus hepatitic B.
Va multumesc.
Am citit cateva mesaje legate de valori mari ale factorului reumatoid si toata lumea vorbeste de artrita reumatoida.
Este posibil sa-mi fie pus acest diagnostic in conditiile unor valori : factor reumatoid = 62UI/ ml( 30) ; proteina C reactiva =5 ( 6); fibrinogen = 365 (310 - 446); ASLO= 180 ( 200) ?
Mi-am facut programare la un medic reumatolog insa pana atunci as vrea sa ma linistiti cu un raspuns.
Mentionez ca ma simt foarte bine, in afara de discomfortul cauzat de o infectie urinara cu Escherichia coli (Antibiograma : Sensibil la : ceftazidim ; gentamicina) pentru care urmeaza sa iau tratament. De asemenea sunt si purtator de virus hepatitic B.
Va multumesc.
2 comentarii
nu este de ajuns doar aceste analize pentru a se pune acest diagnostic. trebuie mai multe explorări şi urmărire. mergeţi la medic
Stimata Doamna,
Intr-adevar, aceste analize mentionate pot fi modificate in multe afectiuni de tip inflamator si nu numai in poliartrita reumatoida.
Vizita la medicul reumatolog va solutiona nelinistea D-voastra.
Cu stima,
Dr. Marius Uscatu
Ortoped cu supraspecializare franceza in Chirurgia Gleznei si a Piciorului
Intr-adevar, aceste analize mentionate pot fi modificate in multe afectiuni de tip inflamator si nu numai in poliartrita reumatoida.
Vizita la medicul reumatolog va solutiona nelinistea D-voastra.
Cu stima,
Dr. Marius Uscatu
Ortoped cu supraspecializare franceza in Chirurgia Gleznei si a Piciorului
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3patologii reimatice artrita reumatica sau nu
- 9OK de acord
- 2arterita reumatismala la 18 ani
- 5tratament pt artrita reumatoida
- 1708Poliartrita reumatoida
- 3durere umar bazin genunchi stingi
- 2artrita reumatoida
- 17am artrita reumatoida
- 0BOALA STILL - informatii
- 1Artrita Reumatoida si Spina Bifida Oculta
- 3Artrita reumatoida sau probleme cu coloana cervicala?
- 1Artrita reumatoida
- 5Artrita reumatoida si fibromialgie?
Mai multe informații despre: Artrita reumatoida
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: