artrita reumatoida
Buna ziua,
Ma numescu Cristina, am 35 de ani si sunt din Piatra Neamt. Dupa numeroase episoade dureroase la urechea stanga, de fapt in toata zona urechii, am fost la medic care m-a diagnosticat cu artrita reumatoida. Ma doare ingrozitor, mai ales cand creste presiunea atmosferica. Ce tratament as putea urma pentru a ameliora macar durerile. Antiinflamatorii folosesc, cand ma doare pun ceva cald, in rest...
Va multumesc anticipat
Ma numescu Cristina, am 35 de ani si sunt din Piatra Neamt. Dupa numeroase episoade dureroase la urechea stanga, de fapt in toata zona urechii, am fost la medic care m-a diagnosticat cu artrita reumatoida. Ma doare ingrozitor, mai ales cand creste presiunea atmosferica. Ce tratament as putea urma pentru a ameliora macar durerile. Antiinflamatorii folosesc, cand ma doare pun ceva cald, in rest...
Va multumesc anticipat
2 comentarii
Buna Cristina, ar trebui sa incerci un tratament homeopat la un medic bun, boala este usor vindecabila cu ajutorul homeopatiei. In general apare de la depunerile care cauzeaza blocare canalelor din ureche si pot fi indepartate cu anumit remedii ales in functie de constitutia ta.
cristi
scrie.mi pe mail
inaltimea. KG. tensiunea arteriala, analizele VSH, ASLO... radiografia Colona cervicala, Consult Stomatologic pentru carii dentare si pentru Articulatia Temporomandibulara!
Daca aveti probleme cu calculi biliari sau renali?
scrie.mi pe mail
inaltimea. KG. tensiunea arteriala, analizele VSH, ASLO... radiografia Colona cervicala, Consult Stomatologic pentru carii dentare si pentru Articulatia Temporomandibulara!
Daca aveti probleme cu calculi biliari sau renali?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3patologii reimatice artrita reumatica sau nu
- 9OK de acord
- 2arterita reumatismala la 18 ani
- 5tratament pt artrita reumatoida
- 1708Poliartrita reumatoida
- 2Valori mari ale factorului reumatoid
- 3durere umar bazin genunchi stingi
- 17am artrita reumatoida
- 0BOALA STILL - informatii
- 1Artrita Reumatoida si Spina Bifida Oculta
- 3Artrita reumatoida sau probleme cu coloana cervicala?
- 1Artrita reumatoida
- 5Artrita reumatoida si fibromialgie?
Mai multe informații despre: Artrita reumatoida
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: