vaccinare cu vaccin gresit (pt 1an in locul celui de 6luni)

27-03-2009
andradaP
Nu este medic/terapeut
andradaP
Buna ziua,
Am urmatoarea problema: am cumparat Infarix hexa si penta, am ales sa facem vaccinurile optionale si nu cele gratuite. Bebe a avut viroza (bronsiolita) si am intarziat cu vaccinarea de 6 luni pana la 7 luni si jumatate, pana si-a revenit complet si s-a putut efectua vaccinarea.
Problema -cand a venit dna dr si dna asistenta am gresit si am dat vaccinul de 1 an, in locul celui de 6 luni (i-am dat penta in loc de hexa). Dna dr si-a dat seama dupa vaccinare.
Din cate am cautat, citit pe prospecte si net, diferenta este vaccinul continut pt hemophilus influaenze. Ajutati-ma va rog cu un sfat:
- sa le las asa inversate? InflHemophilus inteleg ca da meningita si mi-e tare teama
- sa fac vaccinul diferenta acum? si apoi la 1 an pe cel corect; Am identificat corect vaccinul diferenta(HemophilusInfl)? am inteles de pe un forum ca acesta de diferenta doare tare, insa nu am gasit cum se numeste samd
Am incercat in primul rand sa gasesc termenele maxime recomandate intre rapeluri (astfel am incercat sa ma luminez dupa prostia facuta, insa nu gasesc nimic pe net)
Va rog mult sa ma ajutati cu sfatul dumneavoastra!

cu multumiri,
Andrada Popa
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul