INFANRIX? sau vaccinurile traditionale?

Buna ziua!
Va rog frumos sa ma ajutati sa dezleg misterul: Infan Rix sau vaccinuri traditionale?.as opta pt primul din ele insa nu stiu daca fac alegerea corecta? oare imi poate da cineva o informatie care sa incline balanta intr-o parte sau alta?.ce efecte secundare are InfanRix, cam cat costa, cum se administreaza?
Va multumesc pt timpul acordat.
Va rog frumos sa ma ajutati sa dezleg misterul: Infan Rix sau vaccinuri traditionale?.as opta pt primul din ele insa nu stiu daca fac alegerea corecta? oare imi poate da cineva o informatie care sa incline balanta intr-o parte sau alta?.ce efecte secundare are InfanRix, cam cat costa, cum se administreaza?
Va multumesc pt timpul acordat.
3 comentarii

Infanrix Hexa, care se administreaza la 2 si la 6 luni contine intr-o singura injectie componente pentru difterie, tetanos, tuse convulsiva, hepatita B, poiliomielita si impotriva Haemophilus influenzae (agent ce determina meningita si uneori pneumonia). Avantajul fata de vaccinul clasic este ca se administreaza printr-o singura injectie, nu doua, componenta antipoliomielitica administrata injectabil da mai putine efecte secundare gen febra, iar in plus, are si componenta anti Haemophilus influenzae care nu este inclusa in programul gratuit de imunizari. Infanrix hexa se administreaza la doua si sase luni, iar la 4 luni si la un an se administreaza Infanrix IPV Hib. Pretul e in jur de 218 RON doza daca il comanda medicul la cabinet si un pic mai mult in farmacie.

Revin cu o intrebare: Sunt importante depozitarea si de transportul la acest vaccin?, ma refer la o anumita temp de depozitare, si daca trebuie facut imediat dupa ce l-am cump.am fost in unele farmacii, iar doamnele de acolo il tineau in raft langa celelalte medicamente.

Trebuie sa fie tinut la frigider (poate ca numai cutiile erau tinute la raft). Trebuie transportat pe suport de gheata (cam la 5 grade). Nu trebuie facut imediat daca este tinut la frigider (nu la congelator).

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2pot sa o vaccinez?
- 2vaccinul RRO si DT
- 4Atentie la vaccin (GARDASIL-SILGARD) !!!!
- 29sa-mi fac vaccin de porcina?
- 10intrebare vaccin porcina, preferabil raspuns medic
- 10pneumo 23
- 21prospect vaccin porcina
- 4vaccin antitetanos
- 0Vaccinare 4 ani
- 0Vaccinare - intrebare
- 4vaccinuri la bebe
- 0Contraindicatii vaccin antirabic
- 0Care era schema de vaccinari valabila in anul 1980?
- 0Vaccin Varilrix fara raspuns imunitar
- 1Vaccin expirat!!!!
- 2Efectuarea vaccinului la 2 luni daca este putin înfundat
- 0Vaccinul copilului de 2 luni
Mai multe informații despre: Vaccinarea