va rog sa ne ajutati: sangerari intermentruale
buna..prietena mea are de cand ne-am culcat prima data (acum 5 luni) scurgeri vaginale intre a15a si a20a zi de menstruatie scurgeri vaginale putin abundente (cam 1-2 zile) de culoare rosie..de atunci aproape in fiecare luna a avut asa ceva, pe langa ciclu normal, care este neregulat..pot fi rani din cauza contactelor sexuale sau voi ce credeti?
7 comentarii
ciclu trebuia sa ii vina ieri iar tot ieri a avut o scurgere albicioasa putin abundenta nemirositoare..sunt sanse sa fie insarcinata? va multumesc anticipat
mentionez ca tot timpul o facem protejat..doar ca acum 3 saptamani dupa ce am ejaculat, m-am sters pe penis dar e posibil sa-mi mai fi curs cateva picaturi dupa ce m-am sters..si ea se tot freca de mine si eram amandoi dezbracati..este posibil sa ramana insarcinata daca a atins cu baza vaginului penisul care se presupune ca avea cateva picaturi de sperma? va multumesc si imi cer scuze pentru triplu post
Semnele descrise ar putea fi normale, aratand prezenta ovulatiei, dar ar putea avea si alte cauze. Un consult si un examen de secretie vaginale ar fi recomandabile.
va multumesc mult domnule doctor..de sarcina nu poate fi vorba nu?
poate fi vorba de o rana pe col? ma scuzati pentru atatea postari dar mi-e frica sa nu fie ceva grav :(
Micile sangerari nu sunt un semn de sarcina, dar ar putea fi un semn de rana pe col.
va multumesc frumos domnule doctor..daca vor aparea si luna aceasta o sa mergem la ginecolog
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7Ciclu ffff neregulat
- 3dureri de stomac...de burta.usturimi...mancarimi...secretii.dureri in timpul actului sexual
- 5Menstruatie neregulata -amenoree - SOP
- 3Sangerari intre menstruatii... exista riscul de cancer uterin?
- 4am aproape 18 ani si ciclul neregulat
- 6Spotting sau nu? Sunt insarcinata? va rog urgent un raspuns de la un medic neaparat!
- 0menstruatie neregulata si uter mic
- 8pauza anticonceptionale trebuie? pilula de a doua zi:D
- 7are legatura intarzierea cu protectia ?
- 6CM de doua ori intr-o luna.. a mai patit cineva?
- 4secretie maronie
- 3sangerari intre menstruatii
- 1imi este greu sa identific perioada fertila. Este vreo sansa sa ramin insarcinata?
- 0Singerari in prima luna cu AC
- 0Mercilon
- 0Anticoncepționale - am incontinuare mici sângerări
- 13Sangerari la ovulatie
- 2Scurgere rozalie inainte de menstruație cu 2 săptămâni
- 1Lipsa menstuatie lunara
Mai multe informații despre: Ciclul menstrual neregulat sangerarile intermenstruale (spotting)
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: