Va rog sa ma ajutati cu un raspuns
Buna ziua!
Am aflat astazi ca sunt insarcinata in 5 sapt. Am deja o fetita si ne doream al doilea copil, dar parca inca nu eram hotarati, cand este momentul. S-a intamplat si ma bucur tare...problema este ca nu ma asteptam sa raman insarcinata avand "grija" in acest sens. Oricum ideea este ca fetita mea in varsta de 3 ani este suspecta de astm si este alergica la polen. Am fost spitalizate de 3 ori..ultima data fiind pe data de 13 mai. Atunci i-au realizat o radiografie la plamani, eu fiind cea care a ajutat medicul in acest sens :( nestiind ca sunt insarcinata. Plus ca am fost bolnava inainte si am luat medicamente precum Ibuprofen, Sinustab, Terafix(ceai cu paracetamol) si Vasocedine(luate cu Ibuprofen pt o durere de cap insuportabila).
Ajung marti la medicul de familie pentru a discuta deapre aceste aspecte, dar pana atunci ma streseaza foarte tare ca toate acestea au putut afecta fatul :(
Multumesc pentru eventualele raspunsuri si pareri.
Am aflat astazi ca sunt insarcinata in 5 sapt. Am deja o fetita si ne doream al doilea copil, dar parca inca nu eram hotarati, cand este momentul. S-a intamplat si ma bucur tare...problema este ca nu ma asteptam sa raman insarcinata avand "grija" in acest sens. Oricum ideea este ca fetita mea in varsta de 3 ani este suspecta de astm si este alergica la polen. Am fost spitalizate de 3 ori..ultima data fiind pe data de 13 mai. Atunci i-au realizat o radiografie la plamani, eu fiind cea care a ajutat medicul in acest sens :( nestiind ca sunt insarcinata. Plus ca am fost bolnava inainte si am luat medicamente precum Ibuprofen, Sinustab, Terafix(ceai cu paracetamol) si Vasocedine(luate cu Ibuprofen pt o durere de cap insuportabila).
Ajung marti la medicul de familie pentru a discuta deapre aceste aspecte, dar pana atunci ma streseaza foarte tare ca toate acestea au putut afecta fatul :(
Multumesc pentru eventualele raspunsuri si pareri.
1 comentarii
Buna ziua! Nu a mai trecut nimeni printr-o situatie de genul acesta? Sa ma ajutati cu un raspuns..va rog mult!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2oxacilina in primele saptamani de sarcina
- 4sarcina si infectie urinara
- 2azitrox si sarcina (saptamana a cincea)
- 5Risc pentru copil
- 5Am inghitit o pastila si m-am inecat, am avut impresia ca a intrat pe caile respiratorii
- 3Cervugidul afecteaza sarcina?
- 1ISOTREXIN GEL in timpul sarcinii.
- 1Biazol 10 mg poate fi utilizat in timpul sarcini?
- 8Depresia in timpul sarcinii
- 0Ajutor!! Doxaciclina in sarcina
- 0Intrebare pastila Arcoxia
- 0milgamma n capsule in sarcina
- 0Va rog ajutatima
- 4Ce ma sfatuiti sa fac? antidepresive si sarcina
- 1Tobrex in sarcina afecteaza?
- 0Spalaturi cu betadina in sarcina
- 4Sarcina și schizofrenia tratata cu abilify maintena
- 0Xanax inaintea sarcinii
- 1Nitrofurantoină în sarcină!
- 1Aspacardin in timpul sarcinii