Buna seara! As aprecia o parere despre starea mea - ametit, cu senzatie de lesin
![EduardMCC](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Buna seara, am 22 de ani si de luni de zile ma confrunt cu niste stari greu de descris. De cand ma trezesc dimineata, ma simt ametit, cu senzatie de lesin si o amorteala in zona cefei (pe zonele laterale). Dupa ce ma ridic din pat si trece ceva timp, dispare amorteala din zona cefei. Insa, restul zilei raman cu o senzatie de lesin si oboseala cumplita. Orice activitate fac ma consuma la maxim si imi provoaca si irascibilitate. Aceste stari se intind pe mai multe zile. Nu ma simt asa in permanenta, am si zile mai bune. Sunt efectiv segmente de zile cand ma simt bine, urmate de o serie de zile in care resimt simptomele mentionate. Nu stiu ce cauzeaza tranzitia. Singurul lucru pe care il stiu cert este ca in zilele in care ma simt rau am tensiunea foarte scazuta (110/55-cam asa). Ea mai creste in timpul zilei, dar ramane in general mica.
Mentionez ca:
- mi-am facut analize de sange si au iesit in regula (nu am deficiente de vitamine gen Mg, Ca, B-uri etc);
- fac sport cam 3-4 zile pe saptamana;
- am fost si la psihiatru care mi-a dat niste pastile de anxietate, dar nu au avut mare folos. Nu cred ca asta e cauza deoarece am zis, nu e ceva permanent;
- recent m-am operat de deviatie de sept, deci nu am probleme cu respiratia;
- am facut si un EKG care arata bine; nu sufar de hipertensiune;
Mentionez ca:
- mi-am facut analize de sange si au iesit in regula (nu am deficiente de vitamine gen Mg, Ca, B-uri etc);
- fac sport cam 3-4 zile pe saptamana;
- am fost si la psihiatru care mi-a dat niste pastile de anxietate, dar nu au avut mare folos. Nu cred ca asta e cauza deoarece am zis, nu e ceva permanent;
- recent m-am operat de deviatie de sept, deci nu am probleme cu respiratia;
- am facut si un EKG care arata bine; nu sufar de hipertensiune;
1 comentarii
![360](/arata_img.php?img=cont_88934.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
unele persoane cu tensiune mica, nu o suporta si prezinta semne de ameteala. cel mai bine e sa postezi mesajul tau in sectiunea cardiovasculare, pt ca tind sa cred ca problema ta tine de tensiunea scazuta. pe sectiunea cardiovasculare mai citesc si doctori mesajele si poate ai noroc sa iti scrie unul
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2ma ajuta cineva ?
- 11o sa innebunesc din cauza atator intrebari :-<
- 2Ameteli, incetosarea vederii.
- 3ameteli si oboseala
- 4ameteli si dureri de cap
- 4Exista riscul unei boli grave?
- 3stari de ameteala, greata..
- 16Neuro sau ORL?
- 3balonari puternice cu senzatii de ameteala
- 6DSA + extrasistole. Nu stiu ce sa mai fac! Ajutati-ma!
- 2Ameteli, vajaituri in cap, sunet de clopotei, fiare in cap.
- 4simt ca o iau razna:(((( ptr ca nu am gasit nici un raspuns
- 1Ameteli continue de 6 luni fara diagnostic sigur
- 5stari de ameteala
- 1acum 1 sapt am avut niste ameteli foarte puternice
- 2Ochii - dureri in spatele capului
- 1Ameteli daca nu mananc dulce
- 8Unde mai pot sa gasesc o solutie? ametit si fara putere, fara pofta de viata
- 9Anxietate sau altceva?
- 6Ma simt pe alta lume! Ajutor!
Mai multe informații despre: Ameteala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: