va rog sa ma ajutati

05-09-2007
balalala
Nu este medic/terapeut
balalala
buna!:)sunt fata, am 14 ani, 1.48 inaltime si 36 de kg...in 8 Mai anul trecut am inceput o cura de slabire pt. ca eram prea grasa(aveam 61 de kg)...acum toti imi spun ca sunt prea slaba si am decis sa ma ingras 2 kg...cate calorii ar trebui sa consum zilnic astfel incat sa ma ingras 1 kg pe saptamana ?...eu in fiecare zi fac 45 min de exercitii, beau multa apa si mananc de 4 ori pe zi (la micul dejun, la ora 12:00-mananc ceva dulce, la 14:00-mananc supa si la 16:00-mananc felul 2).
4 comentarii
0
05-09-2007, ora 00:00
eleni theutokopulis
Nu este medic/terapeut
eleni theutokopulis
Draga mea, sfatul meu este sa nu mai constientizezi mereu faptul ca vrei sa te ingrasi.
mananca bine, fa si sport dar sa nu te epuizezi.
Stii, daca te gandesti intruna la slabit sau ingrasat pot aparea complicatii in mintea ta care ti-ar dauna. Tu esti in crestere, sa nu mai tii ragimuri drastic e de slabire, sunt periculoase.
Vorbeste si cu un medic nutritionist sau chiar cu un psiholog.
Numai bine.
0
05-09-2007, ora 00:00
balalala
Nu este medic/terapeut
balalala
"mersi".da de psiholog nu am nevoie...mai lamurit.
0
10-09-2007, ora 00:00
cristinadanila
Nu este medic/terapeut
cristinadanila
Organismul tau arde 1300-1400Kcal in stare de repaus.
Tu zilnic trebuie sa consumi 1750 kcal + cat arzi in timpul exercitiilor fizice.
Dar ce este cel mai important, ai nevoie de 75gr. de proteine zilnic, eventual chiar 100, pentru ca tu nu ai nevoie de grasimi ci de masa musculara.
Cauta pe net continutul nutritiv al alimentelor si alege alimentele sanatoase, care sa aiba multe proteine si putine calorii: carne de pasare fara piele - fiarta sau gratar, salate multe, lactate, paine graham fara aditivi, fructe cat mai multe.
E important sa-ti modelezi frumos corpul, dar nu exagera, nu trebuie sa devina o obsesie, insa daca vei avea obiceiuri alimentare sanatoase, va fi foarte bine.
Te felicit ca bei multa apa, dar schimba in 3 mese pe zi (nu 4), ideal la orele: 8.00, 13.00, 18.00.
0
10-09-2007, ora 00:00
balalala
Nu este medic/terapeut
balalala
Am gasit un site.mi-am completat.si mi-a dat ca trebuie sa consum 3000 de kcal pe zi ca sa ma ingras 1 kg pe saptamana...oare este bun siteul?acesta este siteul : http://www.muccelmic.com/calculator_calorii_zilnice.php
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.