va rog niste sfaturi, medici nutritionisti sau persoane binevoitoare
Sunt fata, am 20 de ani, 1 69 si 63 kg. Nu pot spune ca mananc sanatos, dar imi doresc foarte tare acest lucru. Imi doresc sa mai slabesc aproximativv 8 kg pt ca sa ma simt eu bine in pielea mea si sa fiu mai in forma.Sunt operata de 5 luni de hernie de disc si nu pot face foarte mult efort fizic pt a-mi imbunatatii tonusul si forma fizica. As vrea sa intreb de anumite alimente care mie imi plac foarte mult si pe care as vrea sa aflu cum le pot combina si daca sunt sanatoase. acestea sunt: porumb fiert la cutie, brrocoli, cereale, omleta(desi stiu ca nu e sanatoasa), ciupercile proaspete(nu la cutie) si carnea de pui. Va rog foarte mult sa-mi spuneti si daca puteti sa-mi dati si alte sfaturi v-as fi foarte recunoscatoare. Va multumesc anticipat.
2 comentarii
produsele enumerate sunt bine venite in regimul alimentar... dar conteaza CANTITATEA.
Totul in aceasta lume are o masura si NORMA este bine venita...in alimentatie in gandire si chear in minciuna( cred ca intelegi!)
Totul in aceasta lume are o masura si NORMA este bine venita...in alimentatie in gandire si chear in minciuna( cred ca intelegi!)
Da, asa este, aveti dreptate, si cred ca este logica gandirea dvs. Totusi noi facem mereu greseli in alimentatie.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Voi mai beți Cola?Suntem oameni ultraprocesati
- 2Adevarul despre paine
- 1Cafea naturala vs cafea 3 in 1
- 0Capcanele și fața ascunsă a industriei alimentare
- 1Apă alcalină
- 5Sfaturi despre alimente. Pro sau contra.
- 1Motivează o carte buna de nutritie?Ce efect ar trebui sa aiba o carte buna de nutritie?
- 1Cum sa ma ingras ?
- 1Ajuta-ti ficatul
- 2Gâlmă pe antebrat