Dozarile hormonale complete
Am si eu o rugaminte, sa imi raspunda un medic ori persoane care au facut acestea fiind indrumate corect de medici.
1. Vreau sa imi fac si eu dozarile hormonale complete : estrogen, progesteron, testosteron, prolactina, lh, fsh, tiroida, anticorpi tiroidieni, cortizol etc.
Stiu ca unele sunt recomandate in zile anume ! in care zile se fac ?
Astept un raspuns corect, eu am fost la 2 endocrinologi, unul mi-a spus ca in orice zi se pot face, nu cred ca e adevarat, iar al doilea s-a contrazos singur de atatea ori ca n-am inteles nimic.
2. In caz de vreun dezechilibru la oricare din acestea se poate face tratament pentru reechilibrare? In ce consta tratamentul ( Pur informativ vreau sa stiu si eu, stiu ca e nevoie de un medic care sa prescrie tratamentul optim)
3. Estrogenul se gaseste sub denumirea de estradiol? mai sunt si alte denumiri care reprezinta hormonii si care se pot gasi in dozarile hormonale?
Astept niste ajutor, multumesc tare mult :-).
1. Vreau sa imi fac si eu dozarile hormonale complete : estrogen, progesteron, testosteron, prolactina, lh, fsh, tiroida, anticorpi tiroidieni, cortizol etc.
Stiu ca unele sunt recomandate in zile anume ! in care zile se fac ?
Astept un raspuns corect, eu am fost la 2 endocrinologi, unul mi-a spus ca in orice zi se pot face, nu cred ca e adevarat, iar al doilea s-a contrazos singur de atatea ori ca n-am inteles nimic.
2. In caz de vreun dezechilibru la oricare din acestea se poate face tratament pentru reechilibrare? In ce consta tratamentul ( Pur informativ vreau sa stiu si eu, stiu ca e nevoie de un medic care sa prescrie tratamentul optim)
3. Estrogenul se gaseste sub denumirea de estradiol? mai sunt si alte denumiri care reprezinta hormonii si care se pot gasi in dozarile hormonale?
Astept niste ajutor, multumesc tare mult :-).
1 comentarii
Un copil curios e un copil inteligent.
Ai aici dozarile si zilele in care tre sa ti le faci:
http://www.romedic.ro/munposan94/articol/11505
Ai aici dozarile si zilele in care tre sa ti le faci:
http://www.romedic.ro/munposan94/articol/11505
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 9dereglare hormonala?
- 3tratamentele hormonale pt hiperprolactinemie
- 6diane 35 si androcur ingrasa?
- 4teste hormonale si spermograma.. ce alte analize trebuie sa mai facem?
- 4imi apar cosuri doar inainte de fiecare menstra
- 12Analize hormoni sexuali
- 4interpretare analize hormonale
- 5ce analize trebuie facute inainte de a folosi anticonceptiponale si ce cost au acestea?
- 0HGH= Hormonul Tineretii
- 1Somatotropina - hormonul cresterii.
- 0Interpretare analize hormonale
- 0Caderea parului din cauze hormonale
- 1determinari hormonale si antibiotice
- 4Rezultate CIUDATE HORMONI
- 8Probleme hormonale
- 0Analize hormonale
Mai multe informații despre: Hormonii
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: