Rezultate CIUDATE HORMONI
In urma unor analize hormonale, mi-au iesit urmatoarele rezultate:
ACTH 70.01 (valori de referinta: 7.20-63.30 )
DHEA-S 445 (valori de referinta: 148-407)
PROLACTINA 1454 (valori de referinta: 102-496)
PROGESTERON 9.59 (valori de referinta pt faza foliculara: 0.2-1.5)
Catecolamine urinare scazute (dopamina, adrenalina si nor adrenalina)
P.S. Am cautat peste tot ce semnificatie are progesteronul marit IN AFARA SARCINII, si nu am gasit.
Am si o serie de simptome la fel de ciudate: tensiune mica, puls slab (uneori), nu pot sta mult in picioare pt ca ma ia cu ameteala, dureri de cap.
Am facut si ecocord si a iesit ok!
ACTH 70.01 (valori de referinta: 7.20-63.30 )
DHEA-S 445 (valori de referinta: 148-407)
PROLACTINA 1454 (valori de referinta: 102-496)
PROGESTERON 9.59 (valori de referinta pt faza foliculara: 0.2-1.5)
Catecolamine urinare scazute (dopamina, adrenalina si nor adrenalina)
P.S. Am cautat peste tot ce semnificatie are progesteronul marit IN AFARA SARCINII, si nu am gasit.
Am si o serie de simptome la fel de ciudate: tensiune mica, puls slab (uneori), nu pot sta mult in picioare pt ca ma ia cu ameteala, dureri de cap.
Am facut si ecocord si a iesit ok!
4 comentarii
Buna inn.ocence, cum iti sunt ciclurile menstruale si in a catea zi a ciclului ai facut analizele? Probabil ai nevoie de un RMN de hipofiza. Te va vedea cineva cu rezultatele?
Mi-am facut RMN, din fericire nu exista nici un microadenom.
Am fost si la endocrinolog. S-a mirat de prolactina mare pe care o am, in lipsa vreounui adenom hipofizar si de absenta galactoreei.
C.M. nu este regulat; - ba la 26 de zile, ba la 33 de zile urmatoarea luna.
Ca tratament am primit Dostinex. Nu exista, oare, si un remediu naturist?!
Am fost si la endocrinolog. S-a mirat de prolactina mare pe care o am, in lipsa vreounui adenom hipofizar si de absenta galactoreei.
C.M. nu este regulat; - ba la 26 de zile, ba la 33 de zile urmatoarea luna.
Ca tratament am primit Dostinex. Nu exista, oare, si un remediu naturist?!
De ce ai prefera un tratament naturist cu eficienta nedovedita clinic in detrimentul unui medicament testat si retestat, care si-a dovedit eficienta? Daca Prolactina iti revine la limite normale ai sanse ca si ciclurile sa se regularizeze.
Referitor la progesteron. cu cicluri asa neregulate nici ovulatia nu este predictibila, deci valoarea pe care ai obtinut-o poate fi una normala pentru faza luteala (de dupa ovulatie). De asta am intrebat in ce zi dupa sangerare ai facut testele de sange.
Referitor la progesteron. cu cicluri asa neregulate nici ovulatia nu este predictibila, deci valoarea pe care ai obtinut-o poate fi una normala pentru faza luteala (de dupa ovulatie). De asta am intrebat in ce zi dupa sangerare ai facut testele de sange.
Testul a fost facut in faza foluculara(a 12-a zi).
De ce prefera multi tratamentele naturiste?!Intr-adevar, nu au fost testate, insa...medicamentele au o gramada de efecte adverse. Dostinexul, spre exemplu produce hipotensiune (eu deja am tensiunea f mica), dureri de cap, ameteali, Iar doi la mana, multi medici prescriu f usor medicamente, fara sa incerce sa cunoasca holistic problema, astfel incat sa trateze CAUZA, nu EFECTUL.
Va multumesc foarte mult pentru raspuns!
De ce prefera multi tratamentele naturiste?!Intr-adevar, nu au fost testate, insa...medicamentele au o gramada de efecte adverse. Dostinexul, spre exemplu produce hipotensiune (eu deja am tensiunea f mica), dureri de cap, ameteali, Iar doi la mana, multi medici prescriu f usor medicamente, fara sa incerce sa cunoasca holistic problema, astfel incat sa trateze CAUZA, nu EFECTUL.
Va multumesc foarte mult pentru raspuns!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 9dereglare hormonala?
- 3tratamentele hormonale pt hiperprolactinemie
- 6diane 35 si androcur ingrasa?
- 3FSH 27 - ce inseamna?
- 4teste hormonale si spermograma.. ce alte analize trebuie sa mai facem?
- 4imi apar cosuri doar inainte de fiecare menstra
- 4mi sa spus ca e o problema hormonala!
- 0analize hormonale
- 3Tulburari hormonale. Ce trebuie sa fac?
- 0Probleme hormonale?
- 1Somatotropina - hormonul cresterii.
- 39Vitex Agnus Castus, un miracol pentru sistemul hormonal feminin, dar nu numai
- 0Interpretare analize hormonale
- 1determinari hormonale si antibiotice
- 2hormonal?
- 1Interpretare analize Hormonale
- 0Analize hormonale
- 1Dozarile hormonale complete
Mai multe informații despre: Hormonii
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: