Limba albicioasa care nu imi trece!
Buna ziua!de vreo 3 luni ma confrunt cu o problema care nu isi gaseste rezolvare:limba alba!am fost la medicul de familie si mia dat in prima faza anaftin spray apoi glicerina boraxata cu nistatina vreo 14 zile miam clatit gura cu ea apoi tablete cu nistatina 14 zile fara rezultat!ma indrumat sa imi fac testul de candida dupa ce am facut pauza de la tratament 2 saptamani.mi iesit negativ testul si glicemia e ok...mi recomamdat in continuare 7 zile sa ma spal nu bicarbonat appi sa revin la el...ce as putea face sa scap de acesata problema?mentipnez ca dimineata e fff alba limba iar peste zi isi mai poerde din albeata putin si ma si ustura...ce recomandarii aveti?multumesc frumos.
4 comentarii
Si eu sunt in situatia ta.limba alba si foarte crapatA...de aproape 1 an
Si am vreo 5 exudate faringiene si linguale negative
Si atunci oare ce este de facut?deja sunt disperata...si degeaba ma tot spal cu bicarbonat nici un efect.
Mie mi se trage dupa un sex oral neprotejat primit...offf...Dr fluieraru de pe site spune ca avem grave probleme gastrice
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5limba alba cam de vreo 2 ani
- 19Limba alba de vreo doua luni
- 29limba alba incarcata si probleme intestinale
- 3limba imi este alba branzoasa, dar nu in totalitate, ci doar de la jumatatea limbii inspre stomac
- 1limba de culoare alba.
- 6Limba alba, saliva galbena, respiratie urat mirositoare
- 5rugaminte
- 3Preput rosu cu bubite mici
- 4Limba alba cu bubițe rosii
- 1Mucus in gat si limba alba de 8 luni
- 3Limba cu bubite
- 2Ajutor! cerul gurii si limba albicioasă
- 7Limba albicioasa
- 3Rinoree posterioara, limba albicioasa
- 2Limba alba pe mijloc
- 12Zona papilelor circumvalate mai pronunțată într-o parte
- 4Va rog un rasp! burta face galagie, imi vine mereu sa ragai si ma trezesc cu limba alba
- 2Respiratie urat mirositoare
Mai multe informații despre: Limba albicioasa
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: