Va rog ajutor! Iau efectin, anxiar, abilify - nu simt nicio diferența
Adică chiar dacă am mai luat din 2018 pana în ianuarie. Încă își mai poate face efectul clara_p???
Isi mai poate face efectul, da. Dar nu mai intrerupeti.
Nu am întrerupt, doar ca luam o jumatate de pastilă cam de 2 ani cred, se pare ca era insuficienta, la 7 ianuarie a început haosul
Bună, care din voi ați luat quetiapina și cum erați? Clara_p cât de rea este aceasta pastila? Eu iau doar 50 mg și sunt capie toată ziua, ma trezesc foarte rău de la ea, din seara asta a zis k o scoate, și k îmi da zolpidem pt somn
de la quetiapina eram zombi imediat dupa ce luam medicamentul (il luam noaptea). dimineata ma trezeam ok. in timp, dupa multe utilizari a disparut efectul de zombi
Mi-a schimbat tratamentul, ca nu dădeam niciun semn de îmbunătățire, iau SEROXAT 3 pastile pe zi, anxiar la nevoie, zolpidem și gabaran seara, ma simt mai ok cu asta, am 3 săptămâni, partea proasta e ca îmi tremura mâinile și picioarele puțin, foame nu prea am... Dar ma simt mai bine, au mai dispărut din gânduri și ma pot concentra
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 77Zyprexa - efecte adverse pe termen lung
- 7Efect advers sedare mare Seroquel
- 4Anxiar/Bromazepam
- 5Neurotop
- 8Olanzapina si Cymbalta
- 2Cum ar trebui sa iau Escitalopram Actavis?
- 1Marire doza cymbalta
- 4Nu pot sa adorm si ma simt obosita
- 2Problema, Ajutor. Prezint probleme de concentrare și atenție, orientare în spațiu
- 14Durere de cap la diminuare Rispolept si adaugare Abilify
- 2Maleat de levomepromazina
- 5Seroxat si frontin dar nu prea da rezultate
- 94Se poate scapa de Abilify de 10 de tot?
- 34Se vor scoate neurolepticele din uz în psihiatrie în viitor?Care e viitorul psihiatriei?
- 17Anxietate adolescenți
- 3întrerupere tratament psihiatric
- 5E mai buna paroxetina decât Prozac-ul pt TOC și anxietate?
- 1Urgent cipralex
Mai multe informații despre: medicamente psihiatrice
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: