Va rog ajutor! Iau efectin, anxiar, abilify - nu simt nicio diferența
Adică chiar dacă am mai luat din 2018 pana în ianuarie. Încă își mai poate face efectul clara_p???
Isi mai poate face efectul, da. Dar nu mai intrerupeti.
Nu am întrerupt, doar ca luam o jumatate de pastilă cam de 2 ani cred, se pare ca era insuficienta, la 7 ianuarie a început haosul
Bună, care din voi ați luat quetiapina și cum erați? Clara_p cât de rea este aceasta pastila? Eu iau doar 50 mg și sunt capie toată ziua, ma trezesc foarte rău de la ea, din seara asta a zis k o scoate, și k îmi da zolpidem pt somn
de la quetiapina eram zombi imediat dupa ce luam medicamentul (il luam noaptea). dimineata ma trezeam ok. in timp, dupa multe utilizari a disparut efectul de zombi
Mi-a schimbat tratamentul, ca nu dădeam niciun semn de îmbunătățire, iau SEROXAT 3 pastile pe zi, anxiar la nevoie, zolpidem și gabaran seara, ma simt mai ok cu asta, am 3 săptămâni, partea proasta e ca îmi tremura mâinile și picioarele puțin, foame nu prea am... Dar ma simt mai bine, au mai dispărut din gânduri și ma pot concentra
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3am luat medicamente sigur de capul meu pentru atacul de panica si depresie
- 1Intrebare Seroxat
- 2Tratament cu Elicea fara rezultate
- 6Tratament cu olanzapina si serlift
- 5MemoPlus+medicatie psihotropa?
- 2Prozac.E bun?
- 1Cipralex inlocuit cu Seroxat
- 10Mirzaten
- 1Pareri doresc - xanax, mirzaten, convulex, sunt depedenta?
- 4Oprire tratament TOC - transpirație excesivă
- 1Noni si Prozac
- 11Rezolvarea insomniei date de Abilify
- 1Problema cu erectia slaba dupa renuntare Tritico
- 1Trevicta+Leponex??
- 4Despre paroxetin
- 0Cei care luati anxiar si mirzaten ati avut ameteli, tensiune arteriala mai scazuta decat de obicei?
- 17Anxietate adolescenți
- 5Anxietate dupa covid
- 2Ciclu neregulat sau nu vine deloc
- 10Alprazolam si carbamazepina
Mai multe informații despre: medicamente psihiatrice
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: