Sufocare la frig
Bună ziua. Chiar aș avea nevoie de un sfat.
Sunt plecat în Olanda și livrez mâncare pe bicicletă. Problema este că facându-se mai frig, am remarcat că nu mai pot respira cum trebuie. Respir cu dificultate, simt că nu pot inspira cantitatea de aer necesară, că mă sufoc. De asemenea, când lucrul ăsta se instalează amețesc și devin dezorientat, parcă îmi scade gradul de conștiență.
Problema este mai veche, din 2016 chiar. La frig lucrurile se manifestă așa. Însă.. livrând pe bicicletă acum, în condițiile astea, și stând 8 ore afară, lucrurile se duc la extrem și nu mai am eu un control asupra situației (dacă simt asta, să intru la adăpost/în casă).
Ce se întâmplă mai exact? Pot/Cât de tare pot înrăutăți lucrurile desfășurând activitatea asta în condițiile date? Ar trebui să mă opresc?
Nu știu dacă ar trebui să mă bazez pe asta, însă pe partea dreapta mi se pare că plămânul drept are brusc o capacitate mai redusă decât cel stâng.
Sunt plecat în Olanda și livrez mâncare pe bicicletă. Problema este că facându-se mai frig, am remarcat că nu mai pot respira cum trebuie. Respir cu dificultate, simt că nu pot inspira cantitatea de aer necesară, că mă sufoc. De asemenea, când lucrul ăsta se instalează amețesc și devin dezorientat, parcă îmi scade gradul de conștiență.
Problema este mai veche, din 2016 chiar. La frig lucrurile se manifestă așa. Însă.. livrând pe bicicletă acum, în condițiile astea, și stând 8 ore afară, lucrurile se duc la extrem și nu mai am eu un control asupra situației (dacă simt asta, să intru la adăpost/în casă).
Ce se întâmplă mai exact? Pot/Cât de tare pot înrăutăți lucrurile desfășurând activitatea asta în condițiile date? Ar trebui să mă opresc?
Nu știu dacă ar trebui să mă bazez pe asta, însă pe partea dreapta mi se pare că plămânul drept are brusc o capacitate mai redusă decât cel stâng.
1 comentarii
S-ar putea sa aveti astm indus de frig. Ar trebui sa mergeti la un consult pneumologic sau alergologic.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 33Am o lipsa de aer de 4 luni!
- 5Fetita de 3 ani jumatate respira extrem de greu cand este racita, numai pe gurita
- 13flegma
- 4de ce nu pot respira corect?
- 3rinita alergica... nu pot sa respir!
- 7administrare colargol la copil
- 1Tuse, respiratie greoaie
- 4greutate in respiratie, oboseala
- 12Durere in piept, nod in gat, respiratie grea
- 0Insuficienta respiratorie, secretii albe in gat si depuneri albe in faringe
- 3Respiratie greoaie si senzatie ca mi se strange baza gatului
- 1Respiratie grea si presiune toracica
- 0Vocal Cord Disfunction sau laringita
- 1Am o nelămurire, daca ma puteti ajuta. Ma confrunt cu o anemie, tind sa cred.
- 1Ajutor va rog! respir mai greu, presiune in piept, durere în zona inimii..
- 4Nu pot sa respir adanc
- 2Respiratie grea si presiune in piept
Mai multe informații despre: Dificultatea in respiratie Respiratie dificila statul in frig sensibilitatea la frig
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: