Usturime si disconfort prepuț

24-04-2021
ALPHA1
Nu este medic/terapeut
ALPHA1
Buna seara.. sunt nou aici, iar povestea incepe asa :
Aseara am avut contact sexual cu sotia (neprotejat) totul ok, si inainte sa incepem si in timpul actului. Problema a aparut dupa actul sexual cand am mers la baie sa sa spal " instrumentul" si anume la contactul cu apa am simtit o usurime pe pielea care acopera capul penisului. Usturimea este intr un punct fix ( cca. Jumatate de cm² ) iar preputul il simt ingustat nu mai revine dupa decalotare. In zona respectiva nu observ nimic ciudat ( iritatie sau zgarietura ) doar niste vene micute de o culare movalie inchisa. Iar venele acelea subtirele ramificate din zona preputului devin proeminente, se inflameaza cand decalotez sau am erectie si au tot o culoare movalie ( nu stiu daca este normal sa fie asa si sa nu le fi observat eu, desi nu cred sau este cv anormal ). Plus ca de azi dimineata penisul s a retras, s a facut micut, nu mai intra in erectie nici daca ma uit la cv excitant. Astept un raspuns daca stiti ce indica aceste simtome si ce medic ar trebui sa consult.
1 comentarii
0
24-04-2021, ora 22:21
tassevasi
Nu este medic/terapeut
tassevasi
E bine sa mergi la un dermatolog sa vada ce este acolo si eventual pt tratament daca ar fi o balanita, -2 nu te mai speli cu sapun si alte lotiuni iritante pe gland ori instrument cum zici tu, numai cu apa calda, -3 e normal sa ai acele vinisoar mov, acelea aduc singele pt erectie.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: