Usturime si disconfort prepuț
![ALPHA1](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Buna seara.. sunt nou aici, iar povestea incepe asa :
Aseara am avut contact sexual cu sotia (neprotejat) totul ok, si inainte sa incepem si in timpul actului. Problema a aparut dupa actul sexual cand am mers la baie sa sa spal " instrumentul" si anume la contactul cu apa am simtit o usurime pe pielea care acopera capul penisului. Usturimea este intr un punct fix ( cca. Jumatate de cm² ) iar preputul il simt ingustat nu mai revine dupa decalotare. In zona respectiva nu observ nimic ciudat ( iritatie sau zgarietura ) doar niste vene micute de o culare movalie inchisa. Iar venele acelea subtirele ramificate din zona preputului devin proeminente, se inflameaza cand decalotez sau am erectie si au tot o culoare movalie ( nu stiu daca este normal sa fie asa si sa nu le fi observat eu, desi nu cred sau este cv anormal ). Plus ca de azi dimineata penisul s a retras, s a facut micut, nu mai intra in erectie nici daca ma uit la cv excitant. Astept un raspuns daca stiti ce indica aceste simtome si ce medic ar trebui sa consult.
Aseara am avut contact sexual cu sotia (neprotejat) totul ok, si inainte sa incepem si in timpul actului. Problema a aparut dupa actul sexual cand am mers la baie sa sa spal " instrumentul" si anume la contactul cu apa am simtit o usurime pe pielea care acopera capul penisului. Usturimea este intr un punct fix ( cca. Jumatate de cm² ) iar preputul il simt ingustat nu mai revine dupa decalotare. In zona respectiva nu observ nimic ciudat ( iritatie sau zgarietura ) doar niste vene micute de o culare movalie inchisa. Iar venele acelea subtirele ramificate din zona preputului devin proeminente, se inflameaza cand decalotez sau am erectie si au tot o culoare movalie ( nu stiu daca este normal sa fie asa si sa nu le fi observat eu, desi nu cred sau este cv anormal ). Plus ca de azi dimineata penisul s a retras, s a facut micut, nu mai intra in erectie nici daca ma uit la cv excitant. Astept un raspuns daca stiti ce indica aceste simtome si ce medic ar trebui sa consult.
1 comentarii
![tassevasi](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
E bine sa mergi la un dermatolog sa vada ce este acolo si eventual pt tratament daca ar fi o balanita, -2 nu te mai speli cu sapun si alte lotiuni iritante pe gland ori instrument cum zici tu, numai cu apa calda, -3 e normal sa ai acele vinisoar mov, acelea aduc singele pt erectie.
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3scurgeri albicioase, usturime si iritatii.. penis
- 3probleme cu preputul
- 3Usturime penis
- 4usturime si mancarime a penisului dupa sex oral
- 4Usturime penis
- 3Boala sau infectie, ma puteti ajuta?
- 4Am o scurgere incolora si varful penisului este putin rosiatic. Ce poate fi?
- 3Ingrijire dupa operarea preputului
- 0inflamare si usturime preput
- 3Mâncărimi in partea genitală
- 0Ciuperci interior preput
- 2O ușoară usturime la penis
- 0Arsura preptut
- 3Ajutor! usturime pe pielea penisului si/sau pe corp
- 2Piele prea elastica, sau "multa", probleme in timpul folosirii prezervativului
- 0Preput scurt
- 0Prepuț penis
- 2Durere/Usturime Penis
- 3Circumcizie
Mai multe informații despre: preputul usturime a penisului
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: