Usturime ochi și nas
Bună seara,
De aproximativ 10 zile ma ustura nasul atat inauntru cât și la baza nărilor, ma ustura și ochii...totul a început după ce am folosit 2 spray uri nazale, pentru nas infundat, recomandate de către un medic ORL - RInopanteina și SInulan Express Forte. Am încetat sa folosesc spray urile de 4-5 zile, dar usturimea nasului și a ochilor continua. Ma ustura nasul si cand pun picaturi de vitamina A uleioasa. Am fost și la oftalmolog și mi a prescris picături pentru ochi...dar senzația tot nu dispare. E posibil sa fi făcut o alergie de la spray uri? Sau e altceva..??
De aproximativ 10 zile ma ustura nasul atat inauntru cât și la baza nărilor, ma ustura și ochii...totul a început după ce am folosit 2 spray uri nazale, pentru nas infundat, recomandate de către un medic ORL - RInopanteina și SInulan Express Forte. Am încetat sa folosesc spray urile de 4-5 zile, dar usturimea nasului și a ochilor continua. Ma ustura nasul si cand pun picaturi de vitamina A uleioasa. Am fost și la oftalmolog și mi a prescris picături pentru ochi...dar senzația tot nu dispare. E posibil sa fi făcut o alergie de la spray uri? Sau e altceva..??
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Usturime in nas
- 4Usturimi nas
- 0Senzație apa in nas și arsuri de la stomac
- 2Usturime in gat si nas partea stanga
- 2Rinita, usturime in nas si mancarime
- 2Usturime fata și ochi
Mai multe informații despre: usturime in nas
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: