Usturime in nas

27-03-2020
N.b.c.i.a
Nu este medic/terapeut
N.b.c.i.a
Buna.sotul meu a fost un pic răcit, dar acum se simte mult mai bine, dar a început să-l usture in nas foarte tare.este o usturime care începe din nas si continua până în cap in zona frunții.cand respiră pe nas simte aerul foarte rece până în cap, îl ințeapa si il ustura.nu ii curge nasul.nu are nasul înfundat. Și-a pierdut mirosul total. M.am gândit că poate e o sinuzita si i-am făcut bai de aburi cu apa cu sare de mare, cu ceai de musetel, i-am dat sa miroase hrean ras. I.am pus pe un tifon hrean ras pe frunte. Am incercat remedii ce am gasit pe internet si cu ce am avut prin casa. De mers la un medic nici nu se pune problema cu pandemia care e acum. El spune că nu sa mai ameliorat cu nimic din ce i-am făcut.. Dacă cineva a trecut prin asemenea situație sau stie despre ce e vorba si poate sa ma ajute, va rog sa-mi scrieti.va multumesc. O seara plăcuta si multa sanatate
4 comentarii
1
27-03-2020, ora 20:09
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
A consumat alimente acre oțet lamai citrice??
Se știe cu probleme gastro intestinale. Reflux??
0
27-03-2020, ora 21:32
N.b.c.i.a
Nu este medic/terapeut
N.b.c.i.a
Nu.nu a consumat alimentele acestea si nu are probleme gastro intestinale.este foarte rezistent la stomac.singura problema de sanatate pe care o are este diabet insipid. M.am gândit că poate ar fi si din aceasta cauza...sa fie organismul deshidratat.
0
27-03-2020, ora 21:40
N.b.c.i.a
Nu este medic/terapeut
N.b.c.i.a
E posibil sa fie vreo rinita atrofica(ozena) ??
1
28-03-2020, ora 08:08
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
Posibilități. Sunt Sute..
Senzațiile de usturime se scot cu un antiacid de supt. Cu un antialergic de băut.
Local în nas vit A uleioasa sa hidrateze
Alimentație alcalina și hidratare corecta
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: