Sa ma ingrijorez?
Buna, prietena mea si-a inceput viata sexuala cu mine acum o luna de zile, iar la 2 zile dupa contactul sexual, a acuzat dureri atat la ovare cat si la rinichi: Durere in zona intima dupa urinare, dureri in timpul urinarii ( usturime), senzatie de golire incompleta a vezicii. Initial am crezut ca este vorba despre o banala raceala la rinichi dar durerile au continuat si persista si in prezent, a fost vazuta de un doctor de familie si acesta din urma a considerat la fel, oferindu-i un tratament fara efect... Ce poate fi? Cine ar trebui sa o vada? Sa se fi intamplat datorita relatiilor sexuale ?
2 comentarii
Cel mai adesea este o infectie urinara (se poate testa cu sumar de urina si urocultura daca nu ia antibiotic deja) si daca nu se lamureste asa merge la ginecolog!
Buna ziua,
poate fi o infectie urinara care se poate detecta in urma unui examen sumar de urina si urocultura; daca se confirma infectia urinara se poate administra tratamentul conform rezultatului antibiogramei care specifica medicatia la care isi va produce efectul
Va multumim pentru increderea acordata clinicii Marie Stopes.
poate fi o infectie urinara care se poate detecta in urma unui examen sumar de urina si urocultura; daca se confirma infectia urinara se poate administra tratamentul conform rezultatului antibiogramei care specifica medicatia la care isi va produce efectul
Va multumim pentru increderea acordata clinicii Marie Stopes.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 261usturimi puternice urinare
- 12Atunci cand urinez ma ustura. Ajutor!
- 4Dureri dupa contact sexual: urinari frecvente, usturimi si dureri abdominale
- 4de un an ma chinui cu usturimi urinare, nu e candida, nu e teichomonas si nici Chlamydia
- 5luna de miere cu... probleme
- 4senzatie usturime penis
- 6usturime la urinare, durere picior si urinez la 20 minute
- 4Am o scurgere incolora si varful penisului este putin rosiatic. Ce poate fi?
- 1Usturime in timpul urinarii si usoara mancarime dupa
- 1mi-a aparut o galma pe penis, secretie alba
- 0Usturime ureter
- 3Usturimi urinare, fasciculatii musculare, dureri articulare, palpitatii
- 0Mâncărimi, roseata
- 0Usturimi vaginale dupa actul sexual
- 2Baiat mancarimi zona genitala
- 1Infectie urinara
- 2Fac pipi des si ma ustura si am senzatie de usturime!
- 1Operata de tumora vezicala
Mai multe informații despre: usturimea la urinare
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: