Usturime in zona intima
![Giorgeana](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Buna ziua, am 21 de ani si de aproximativ 1 an jumate am o usturime in zona externa a vaginului. Am fost la ginecolog si in urma consultului am rezultat pozitiv la candidoza. Doamna Doctor mi-a prescris doar Cervugid- ovule. Am urmarit tratamentul dar disconfortul nu a disparut. Am incercat, sfătuită de o doamna de la farmacie, si Lomexin 1000mg- ovule si inca o " doza" de Cervugid-ovule. Dar nu a functionat. Am facut diferite analize de urina si sânge dar nu indicau nimic anomal.
Initial foloseam Lady Health dar dupa fiecare spalarea aveam o usturime si mai mare. Apoi am folorit Lactacyd, pe care inca il mai folosesc alternand cu bai cu bicarbonat de sodiu. Usturimea nu mai este asa tare, uneori, dar tot o mai am. In plus nu stiu sigur daca am scapat sau nu de candida. Si inca un lucru, mereu cand urinez, jetul nu este drept dar imprastiat (4-5 luni). Consum putina apa in decursul zilei, posibil sa fie aceasta cauza? Ce as putea face pentru a scăpa de acest disconfort? Astept un sfat!
Initial foloseam Lady Health dar dupa fiecare spalarea aveam o usturime si mai mare. Apoi am folorit Lactacyd, pe care inca il mai folosesc alternand cu bai cu bicarbonat de sodiu. Usturimea nu mai este asa tare, uneori, dar tot o mai am. In plus nu stiu sigur daca am scapat sau nu de candida. Si inca un lucru, mereu cand urinez, jetul nu este drept dar imprastiat (4-5 luni). Consum putina apa in decursul zilei, posibil sa fie aceasta cauza? Ce as putea face pentru a scăpa de acest disconfort? Astept un sfat!
1 comentarii
![Dr. Clinica Marie Stopes Romania](/arata_img.php?img=cont_127588.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Buna ziua,
incercati sa consumati mai multa apa, iar daca simptomele persista sa va intoarceti la medicul ginecolog pentru a verifica de unde vin simptomele,
O zi excelenta,
Clinica Marie Stopes Romania
incercati sa consumati mai multa apa, iar daca simptomele persista sa va intoarceti la medicul ginecolog pentru a verifica de unde vin simptomele,
O zi excelenta,
Clinica Marie Stopes Romania
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4usturimi si senzatie de arsura in interiorul vaginului, durere la penetrare profunda
- 8dureri la contact sexual
- 3mancarimi, usturimi si putina secretie albiceosa in zona genitala
- 5usturime de fiecare data cand urinez
- 7Am si eu o intrebare va rog frumos
- 0cred ca am candida...
- 10candidoza genitala
- 6Interpretare secretie vaginala. Mi s-a spus ca nu am nimic
- 6Am avut o scurgere maro 2-3 zile, dupa aceea m-a usuturat putin = infectie?
- 2Usturimi ale uretrei
- 6Usturimi in timpul actului sexual de cateva luni
- 9usturimi vaginale
- 1Mancarime si usturime
- 2usturimi vaginale
- 0Usturime ureter
- 1Usturime in zona genitala
- 8Menstruație normala sau sarcina?
- 8Rani intre vulva si perineu
- 1Cred ca am o infecție vaginala
Mai multe informații despre: usturimea in zona genitala usturime vaginala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: