Usturime in zona intima

16-10-2018
Giorgeana
Nu este medic/terapeut
Giorgeana
Buna ziua, am 21 de ani si de aproximativ 1 an jumate am o usturime in zona externa a vaginului. Am fost la ginecolog si in urma consultului am rezultat pozitiv la candidoza. Doamna Doctor mi-a prescris doar Cervugid- ovule. Am urmarit tratamentul dar disconfortul nu a disparut. Am incercat, sfătuită de o doamna de la farmacie, si Lomexin 1000mg- ovule si inca o " doza" de Cervugid-ovule. Dar nu a functionat. Am facut diferite analize de urina si sânge dar nu indicau nimic anomal.
Initial foloseam Lady Health dar dupa fiecare spalarea aveam o usturime si mai mare. Apoi am folorit Lactacyd, pe care inca il mai folosesc alternand cu bai cu bicarbonat de sodiu. Usturimea nu mai este asa tare, uneori, dar tot o mai am. In plus nu stiu sigur daca am scapat sau nu de candida. Si inca un lucru, mereu cand urinez, jetul nu este drept dar imprastiat (4-5 luni). Consum putina apa in decursul zilei, posibil sa fie aceasta cauza? Ce as putea face pentru a scăpa de acest disconfort? Astept un sfat!
1 comentarii
0
17-10-2018, ora 10:59
Dr. Clinica Marie Stopes Romania
Obstetrica-ginecologie, Bucuresti
Dr. Clinica Marie Stopes Romania
Buna ziua,

incercati sa consumati mai multa apa, iar daca simptomele persista sa va intoarceti la medicul ginecolog pentru a verifica de unde vin simptomele,

O zi excelenta,
Clinica Marie Stopes Romania
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Usturimi vaginale - cauze și tratament
  •