Urinez foarte dificil
Buna ziua!
Am 20 de ani, si desi am avut contacte sexuale, frenul nu mi s-a rupt. Problemele mele incep atunci cand urinez. Urina este eliminata din uretra, se acumuleaza in glandul exterior (pielea care incojoara penisul, cea care nu se retracteaza din cauza ca nu mi s-a rupt frenul), apoi trebuie sa astept pana cand aceasta este eliminata din cauza orificiului exterior (cel exterior) care este prea mic. Nu am avut probleme pana acum doi ani, insa de atunci acest orificiu a inceput sa se micsoreze.
De doua zile s-a agravat insa... am incercat sa fortez urinarea, incercand sa termin mai repede, si simt niste arsuri insuportabile, cat si o sensibilitate foarte mare in zona varfului penisului.
Ce sfaturi imi puteti da... in afara de a vizita un medic?
Am 20 de ani, si desi am avut contacte sexuale, frenul nu mi s-a rupt. Problemele mele incep atunci cand urinez. Urina este eliminata din uretra, se acumuleaza in glandul exterior (pielea care incojoara penisul, cea care nu se retracteaza din cauza ca nu mi s-a rupt frenul), apoi trebuie sa astept pana cand aceasta este eliminata din cauza orificiului exterior (cel exterior) care este prea mic. Nu am avut probleme pana acum doi ani, insa de atunci acest orificiu a inceput sa se micsoreze.
De doua zile s-a agravat insa... am incercat sa fortez urinarea, incercand sa termin mai repede, si simt niste arsuri insuportabile, cat si o sensibilitate foarte mare in zona varfului penisului.
Ce sfaturi imi puteti da... in afara de a vizita un medic?
4 comentarii
Am o veste proasta.Este necesara o interventie chirurgicala. Curaj.
un urolog sau un chirurg o sa.ti explice exact..dupa ce te examineza.
Teoretic trebue usor incizat frenul. dar nu pot sa ma pronunt..numai dupa spusele tale.
Teoretic trebue usor incizat frenul. dar nu pot sa ma pronunt..numai dupa spusele tale.
prietene, trebuia de mult ca parintii tai sa te duca la medic. tu ai ceea ce in termeni medicali se numeste fimoza, si trebuia intervenit la o virsta frageda ptr a nu afecta dezvoltarea normala a penisului. trebuie sa te prezinti de urgenta la un medic.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2sediment urinar
- 1Dureri la urinare si ejaculare
- 5a suferit o operatie prin care i s-a scos rinichiul stang (avea o tumoare) si o coasta
- 4urinat straniu: am eliminat cum ar fi o pulbere umeda colorata roz fucsia
- 4Problema cu urinarea - des si putin
- 4sensibilitate la urinare, sex dupa nastere
- 8picaturi dupa urinare!!!
- 3dupa un pahar de apa sau orice lichid baut odata tb sa merg la toaleta
- 6mancarimi in zona genitala si usturimi la urinare
- 0dureri in timpul mictiunii
- 2senzatie de urinare
- 4de la ce se face microlitiaza urinara?
- 2Urinez putin, involuntar, cind merg, stau asezata sau oricind.
- 10usturimi la urinat... cumplit!
- 5De vreo saptamana am mancarimi in interiorul canalului urinar
- 0Usturime puternica la urinat
- 0Probleme Urinare
- 1Ma duc la baie foarte des si ma doare extrem de tare
- 0Gastrita h. pylori + infectie urinara? sfaturi
Mai multe informații despre: Durerea la urinare caile urinare
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: