Urinez foarte dificil

Buna ziua!
Am 20 de ani, si desi am avut contacte sexuale, frenul nu mi s-a rupt. Problemele mele incep atunci cand urinez. Urina este eliminata din uretra, se acumuleaza in glandul exterior (pielea care incojoara penisul, cea care nu se retracteaza din cauza ca nu mi s-a rupt frenul), apoi trebuie sa astept pana cand aceasta este eliminata din cauza orificiului exterior (cel exterior) care este prea mic. Nu am avut probleme pana acum doi ani, insa de atunci acest orificiu a inceput sa se micsoreze.
De doua zile s-a agravat insa... am incercat sa fortez urinarea, incercand sa termin mai repede, si simt niste arsuri insuportabile, cat si o sensibilitate foarte mare in zona varfului penisului.
Ce sfaturi imi puteti da... in afara de a vizita un medic?
Am 20 de ani, si desi am avut contacte sexuale, frenul nu mi s-a rupt. Problemele mele incep atunci cand urinez. Urina este eliminata din uretra, se acumuleaza in glandul exterior (pielea care incojoara penisul, cea care nu se retracteaza din cauza ca nu mi s-a rupt frenul), apoi trebuie sa astept pana cand aceasta este eliminata din cauza orificiului exterior (cel exterior) care este prea mic. Nu am avut probleme pana acum doi ani, insa de atunci acest orificiu a inceput sa se micsoreze.
De doua zile s-a agravat insa... am incercat sa fortez urinarea, incercand sa termin mai repede, si simt niste arsuri insuportabile, cat si o sensibilitate foarte mare in zona varfului penisului.
Ce sfaturi imi puteti da... in afara de a vizita un medic?
4 comentarii

Am o veste proasta.Este necesara o interventie chirurgicala. Curaj.

un urolog sau un chirurg o sa.ti explice exact..dupa ce te examineza.
Teoretic trebue usor incizat frenul. dar nu pot sa ma pronunt..numai dupa spusele tale.
Teoretic trebue usor incizat frenul. dar nu pot sa ma pronunt..numai dupa spusele tale.

prietene, trebuia de mult ca parintii tai sa te duca la medic. tu ai ceea ce in termeni medicali se numeste fimoza, si trebuia intervenit la o virsta frageda ptr a nu afecta dezvoltarea normala a penisului. trebuie sa te prezinti de urgenta la un medic.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2sediment urinar
- 5in timpul actului sexual, nu ma pot controla si.. urinez
- 2afectiuni ale rinichilor sau ale cailor urinare?
- 5de mai bine de 3 luni urinez foarte des
- 2am o umezeala a pieli penisului interioara putim mirositoare si jenanta se simt mancarimi usoare
- 5dupa urinare inca mai picura din penis
- 3Urinez foarte galben...mai inchis asa
- 2senzatie de urinare
- 10cistita?
- 0Operatie de vezica fisurata
- 21Infectii urinare repetate timp de 2 ani
- 11usturimi la urinat... cumplit!
- 3de aproximativ 2 ani urinez fara presiune
- 0sumar urina leucocite 25
- 1Probleme dureroase.
- 0Durere la urinare
- 1Dureri la urinare