Urinari dureroase

03-10-2009
cynthina
Nu este medic/terapeut
cynthina
Buna ziua. Am si eu o problema. Urina este mai inchisa la culoare spre portocaliu inchis, are un miros ciudat si urat. Merg normal la toaleta. nu des, dar cu niste dureri ingrozitoare la final, dupa mictiune, la ultimele picaturi. Sune-ti-mi va rog ar fi o problema urologica sau ginecologica?Si daca se poate ce anume credeti ca este. Va multumesc.
3 comentarii
0
04-10-2009, ora 17:32
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Ai o infectie urinara.Mergi maine la medicul de familie. In timp sa faci si o ecografie abdomino-pelvina.
0
04-10-2009, ora 18:25
cynthina
Nu este medic/terapeut
cynthina
O sa merg maine la medic. Acum am baut foarte mult ceai cu 4 pastile de urinal pe zi se e mai ok.Va multumesc frumos.
0
11-11-2009, ora 22:17
taniap
Nu este medic/terapeut
taniap
Buna seara, am si eu o problema: dupa cateva zile de urinari dese si durerose (simptome de cistita) am facut un sumar de urina si urocultura. La urocultura - nu s-au dezvoltat germeni, in schimb la sumarul de urina urmatoarele puncte sunt in afara parametrilor:
eritrocite (BLD) - 2+
leucocite (LEU) -25
densitate SG -1035
epitelii plate - rare
leucocite - relativ frecvente
hematii - frecvente
Mentionez ca usturimea si durerile au aparut dupa un contact sexual. (Partenerul este acelasi si am uneori cistita dupa contact insa analizele nu aratau asa.)
Am fost la medicul de familie si mi s-a recomandat CECLOR 7 zile 7, 5 ml la 12 ore si spalaturi cu Tantum Rosa - seara.
Doresc sa stiu daca tratamentul este corect, sau daca puteti sa-mi recomandati altceva.
Va multumesc
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Cum poți preveni infecțiile urinare?
  •