Cauza necunoscuta, urinarea frecventa

Urinez des chiar daca nu beau asa multe lichide. Problema este ca dupa fiecare urinare am senzatia ca mai trebuie sa urinez..ca si cum nu as fi terminat..aceasta senzatie trece dupa 10-15 min. Am fost la ginecolog si sunt in regula, cu rinichii sunt iar in regula. Din urocultura mi-a iesit streptococ viridans si am facut tratament cu augumentin 10 zile, dupa tratament am refacut urocultura si a iesit bacterie nesemnificativa dar eu am in continuare senzatia. sunt disperata..va rog ajutati-ma
3 comentarii

Aceasta afectiune este usor vindecabila cu ajutorul homeopatiei si aproape imposibil de vindecat cu medicamentele chimice. Mergeti deci la un medic homeopat bun si care face homeopatia clasica.
In caz ca nu stiti pe nimeni intrebati-ma.
In caz ca nu stiti pe nimeni intrebati-ma.

Eu sunt din Baia Mare si din pacate nu stiu nici un medic homeopat. Si diagnosticul care ar fi, cauza? Am uitat sa mentionez ca, dinainte sa incep sa am senzatia asta am facut de multe ori infectie urinara..o tratam si dupa cateva saptamani revenea, plus ca dupa atatea antibiotice faceam ciuperca si trebuia sa merg si la ginecolog ; cand alerg sau am o activitate care solicita mai mult efort decat de obicei, iar asta se intampla de cand eram mica, chiar daca am urinat inainte, dupa 10 minute de alergat simt nevoia sa merg la toaleta. Va multumesc

Pai cauza este tratamentul alopat facut contra infectiri primare si care nu a vindecat ci numai schimbat simptomele, garavandu-le si facnd boala cronica.
Iar diagnosticul ar fi: infectie cronica de pe urma tratamentelor gresite si folosirii de antibiotice. Se vindeca insa f. usor cu remedii homeopate. Nu cunosc pe nimeni in Baia Mare din pacate. Dar poti sa-mi scri un email daca nu gasesti pe nimeni.
Iar diagnosticul ar fi: infectie cronica de pe urma tratamentelor gresite si folosirii de antibiotice. Se vindeca insa f. usor cu remedii homeopate. Nu cunosc pe nimeni in Baia Mare din pacate. Dar poti sa-mi scri un email daca nu gasesti pe nimeni.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Durere profunda in zona inghinala dreapta
- 2urinez foarte des
- 2urinari dese
- 6urinare foarte deasa
- 4Creatina distruge ficatul si rinichii?
- 0Urinare foarte frecventa fara motiv
- 5Este legatura intre spermograma proasta si urinare deasa?
- 4urinat des la barbati
- 1cistita?
- 1Urinari dese!!!
- 2Urinez des
- 3senzatie de urinare si de usturime dupa masturbare
- 2Ovare inflamate
- 6Problema
- 9Probleme cu urinarea.. Putin si foarte des!
- 2Usturime dupa urinare si uriari in medie de 6-8 pe zi
- 4Dureri mari vezica, intepaturi ca de cuțit, urinari dese...
- 4Mucus in urina
- 4Bărbat 32 ani - Urinare frecventa cu recurenta
Mai multe informații despre: Urinarea frecventa
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: