urinare din 2 in doua ore
buna ziua,
ma numesc Dan, am 37 ani
am zile cand urinez foarte des, din 2 in doua ore, iar noaptea de 2-3 ori, nu ma ustura, dar simt ca vezica este presata aproape tot timpul; cantitatea de urina este aproape normala de fiecare data, de cele mai multe ori fara jet.
cumulat beau aproximativ 2 litri de lichide in 24 ore
acum 4-5 ani cand am fost la un control urologic mi s-a spus ca am prostata marita, ereditar-bunicul meu- am facut ceva tratament cateva luni, a fost mai ok o perioada
se poate folosi /incerca un remediu natural?
pot primi cateva sfaturi de la dvs?
multumesc
ma numesc Dan, am 37 ani
am zile cand urinez foarte des, din 2 in doua ore, iar noaptea de 2-3 ori, nu ma ustura, dar simt ca vezica este presata aproape tot timpul; cantitatea de urina este aproape normala de fiecare data, de cele mai multe ori fara jet.
cumulat beau aproximativ 2 litri de lichide in 24 ore
acum 4-5 ani cand am fost la un control urologic mi s-a spus ca am prostata marita, ereditar-bunicul meu- am facut ceva tratament cateva luni, a fost mai ok o perioada
se poate folosi /incerca un remediu natural?
pot primi cateva sfaturi de la dvs?
multumesc
1 comentarii
Pro State Power - Extractul din seminte de palmier pitic este folosit ca tratament naturist pentru intarirea sistemului reproductiv la barbati si in particular pentru atenuarea simptomelor hipertrofiei benigne de prostata.
Garlic Caps - Efect antibiotic si antiseptic puternic, stimuleaza imunitatea in infectii cu bacterii, virusi, fungi si paraziti la diferite nivele ale organismului, previne si trateaza infectiile urinare la barbatii care prezinta adenom de prostata.
Vital Man - Sporeste forta fizica si spirituala, amelioreaza functiile glandelor endocrine si are efect pozitiv asupra organelor sexuale, are efect de intinerire, prelungeste viata. Produs naturist foarte util mai ales barbatilor care au trecut de o anumita varsta.
Sper sa va ajute careva. Multa sanatate!
Garlic Caps - Efect antibiotic si antiseptic puternic, stimuleaza imunitatea in infectii cu bacterii, virusi, fungi si paraziti la diferite nivele ale organismului, previne si trateaza infectiile urinare la barbatii care prezinta adenom de prostata.
Vital Man - Sporeste forta fizica si spirituala, amelioreaza functiile glandelor endocrine si are efect pozitiv asupra organelor sexuale, are efect de intinerire, prelungeste viata. Produs naturist foarte util mai ales barbatilor care au trecut de o anumita varsta.
Sper sa va ajute careva. Multa sanatate!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2urinez foarte des
- 4Senzatie de urinare chiar dupa ce am urinat
- 13urinat des si senzatie de usturime
- 3Urinez des, fara usturimi
- 3urinez foarte des
- 9Urina incolora si urinat des
- 8Ajutati-ma cu un diagnostic prezumtiv
- 6usturime la urinare, durere picior si urinez la 20 minute
- 1infectie urinara si urinez foarte des 25 - 30 de oripe zi
- 4Gonoree?
- 0Dureri abdominale-Senzatie de urinare frecventa-Scaun cu sange