urgent va rog!tumoare???

14-07-2009
alina_1984
Nu este medic/terapeut
alina_1984
buna seara!

am mai deschi un subiect pe aceasta tema insa fara sa primesc raspuns..
de 3 saptamani prietenul meu are dureri ingrozitoare de cap..mai bine spus partea dreapta ochiul si nasul infundat...
medicul de familie ia administrat antibiotice dar se pare ca nu trece... crizele apar o data pe zi si trec foarte greu dupa vreo 2 pastile de aulin...

in curand va face o vizita la neuorologie dar pana atunci va rog sa imi spuneti daca ar putea fi vb de o tumoare...sunt foarte ingrijorata si pana se va afla rezultatul de la neurologie..

va multumes mult!

o seara buna si multa sanatate!
2 comentarii
0
14-07-2009, ora 23:25
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Oftalmologie, Bucuresti
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Buna seara! Cel mai bine ar fi sa te linistesti ; ca sa punem un diagnostic, ne trebuie investigatii; in cazul prietenului tau, ar fi util un CT cranian( cerebral, orbite, sinusuri); pe langa consultul neurolgic, ar fi bine sa faca si consult ORL, consult oftalmologic( neaparat examenul FAO); numai bine
0
29-10-2011, ora 19:08
roxx
Nu este medic/terapeut
roxx
Am in nas o tumoare(ca o besica rosie vinetie) la baza septului in nara stanga. Am fost pana acum la doi medici ORL si au avut pareri diferite, adica unul a zis ca e un polip si sa nu-mi fac griji ca se poate scoate si dl dr sef de sectie de la ORL mi-a zis ca e o tumora si nici nu e polip si nici vezicula sanguinica si trebuie operata.Am facut pana acum un tratament chinezesc, care consta in zazuire cu o piatra de jad pe spate si pe gat-cica pe anumite meridiane ale corpilui ca sa se realizeze un drenaj sanguinic si limfatic.Mi-a zis d-na dr la care ma duc sa-mi fac acest tratament ca tumorile sunt niste blocaje la anumite organe. Nu stiu ce sa fac daca sa mai continui acest tratament si mi-a mai spus sa ma dau cu spray cu propolis pe acea tumoare. Ma ingrijoreaza faptul ca tot nu trece, dar totusi si-a schimbat un pic textura-adica pe deasupra a inceput sa se usuce un pic. Va rog ajutati-ma cu un sfat. Ce sa fac, sa ma duc sa ma operez sau sa continui tratamentul chinezesc care lasa vanatai pe corp?Mentionez ca am aceasta tumoare de la inceputul lunii august.Initial a debutat ca un cos infundat si eu l-am strans si peste noapte s-a facut aceasta besica plina cu sange, iar eu am spart-o cu un ac de seringa crezand ca scot sangele si se usuca. Initial se desumflase, dar peste catava ore se refacuse la aceeaai marime.Nu era nici o modificare. Va rog sa-mi raspunde-ti! Multumesc!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.