durere dupa injectie ketonal
In iulie cand am fost operata, de fapt dupa operatie, am primit un ketonal intramuscular.M-a durut ingrozitor locul atunci, dupa 2-3 zile nu ma durea intepatura, dar imi amortise o parte a piciorului sub intepatura.Medicul meu ginecolog(caci la san ma operasem) a spus ca nu e flegmon si poate e un nerv atins, dar isi va reveni.De atunci am luat complex B si comprese cu rivanol.Am tinut si foi de varza, dupa care zona s-a dezmortit dar, acum ma doare.E semn de bine sau pot sa ma astept la un flegmon chiar si dupa atata timp de la operatie.Specific, ca nu vad nimic roseata, umflatura, etc.
Va multumesc anticipat.
Va multumesc anticipat.
4 comentarii
Asistenta care ti-a facut injectia, a atins o ramura a nervului sciatic de aici durerea care uneori poate duce la o anchilozare a locului intepat sau a piciorului lezat.Nu ai precizat daca te-a durut in momentul injectarii substantei si daca i-ai spus asistentei ca te-a durut. Daca i-ai spus ea ar fi trebuit sa scoata cativa mm acul si apoi sa continue.Evita sa stai mult timp in aceeasi pozitie, maseaza locul si piciorul si fa cateva exercitii fizice locale.Cand simti piciorul anchilozat, nu face miscari bruste, misca-te incet si mergi la medicul neurolog sa iti prescrie tratament pt. sciatica.
Nu vei face un flegmon, din iulie si pana acum aparea
in urma unei injectii cu moldamin mia aparut o umflatura mare care durea putin.am masat si cand am apasat mai tare am simtit k sa spart ceva si apoi cand masam, simteam un lichid inauntru.a sunat-o mama pe doctorita si i-a zis k e vorba de un flegmon, deoarece locul sa umflat mai rau, sa inrosit si era fierbinte.mi s-a recomandat sa consult un medic chirurg, dar imi este foarte frica si totusi sper k se va resoarbe in timp.am pus comprese cu gheata si deja nu se mai simte lichidul acela.cred k este vina asistentei care mia facut injectia, deoarece eu stiam k moldaminul se face cu un ac gros si mare, iar aceasta a folosit un ac scurt si subtire, sustinand k va fi mai putin dureros...ce sa fac?sa continui cu comprese cu gheata?am inteles k acestea favorizeaza intarirea substantei din interior si k ar fi mai recomandat sa pun apa fierbinte, dar aceasta favorizeaza infectiile din cate stiu eu...va rog frumos sami raspundeti cat de repede puteti pentru ca nu vreau sa ajung la operatie mai ales k urmeaza sa vina ziua mea.va multumesc anticipat.
Te rog sa ma scuzi ca nu ti-am raspuns mai repede dar am avut probleme cu netul ! Din noile date reiese ca asistenta nu a dezinfectat corect locul injectiei si de aceea a aparut nodulul, incearca cu cartof crud feliat sau cu foi de varza murata
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0KIT/MPT/ Dukhan +27838860267 Abortion Pills For Sale In Dukhan, Qatar
- 0KIT/MPT/ Doha International Airport +27838860267 Abortion Pills For Sale In Doha , Qatar
- 0KIT/MPT/ Al Bidda +27838860267 Abortion Pills For Sale In Al Bidda, Qatar
- 0KIT/MPT/ Abu Samra +27838860267 Abortion Pills For Sale In Abu Samra, Qatar
- 0KIT/MPT/ Doha +27838860267 Abortion Pills For Sale In Doha, Qatar
- 1Nu se gaseste medic in Romania pentrubo rezectie hepatica ?
- 2Inflamatie anala
- 3Leziunea Plexului Mezenteric
- 1După operatie hemoroizi e mai rau ca inainte
- 6Incizie fără sutura!