Urgent rog pareri ! Tatal meu a suferit un accident vascular ishemic si a ramas cu pareza pe dreapta

11-11-2018
Catalin_GL
Nu este medic/terapeut
Catalin_GL
Buna ziua,
Tatal meu a suferit un accident vascular ishemic si a ramas cu pareza pe partea dreapta.
Dupa 2 CT-uri efectuate si o ecografie Doppler s-a constatat ca nu are leziuni cerebrale si ca accidentul s-a produs de la cresterea brusca a tensiunii.
Dupa o luna si doua saptamani de zile de la accident cu ajutorul unui kinetoterapeut tata vorbeste clar mana si piciorul le misca si a inceput deja sa mearga usor, are intradevar probleme de echilibru insa suntem constienti ca recuperarea abia a inceput...
Problema este ca in urma cu cateva zile (3-4zile ) a inceput sa acuze uneori usoare dureri de cap si spune ca are si sezatii de ametelea.
Care ar putea fi motivele pentru ameteala si durerile ocazionale semnalate ?
2 comentarii
0
13-11-2018, ora 23:27
Florina1987
Nu este medic/terapeut
Florina1987
Buna seara. Parerea mea este ca tb sa ai grija incontinuare de el ptk el in totalitate nu se va recupera niciodata. Isi revine dar tot timpul o sa aiba nevoie de cineva langa el. Fa o vizita la neurolog si incearca sa dezbati mai in detaliu acest sb. Bunicul meu tot asa a facut atac cerebral pe stanga dar nu comparam situatiile el a fst si mai in varsta recuperarea nu sa produs sub nici.o forma a avut nevoie de insotitor permanent si a durat vreo 5 ani in situatia aceasta dupa la facut si pe al doilea dar de data asta a fost fatal. Sanatate multa si numai bine.
0
14-11-2018, ora 07:27
Catalin_GL
Nu este medic/terapeut
Catalin_GL
Va multumesc pentru ca mi-ati raspuns si imi pare rau pentru bunicul dvs.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.