Pete care apar doar noaptea
de cateva zile pe timpul noptii in apar niste pete deculoare rosie si care ma mananca ingrozitor.aceste pete dispar pe timpul zilei.imi puteti spunesi mie ce este?va rog mult
7 comentarii
Ai cumva pisica sau caine in casa care ziua doarme pe patul tau?Daca da, schimba lenjeria si deparaziteaza pisica /cainele.Poate e de la pijama.Esti de obicei alergica, sensibila la ceva?
am o intrebare tot legatadeintrebarea de mai sus:peteleapar k o urzicatura care dispare dupa un timp k si cand nu am avut nimik acum imi apar si pe timpul zilei.nu am caine si nici pisicaq
Insemna ca ai o urticarie! Mergi la un medic dermatolog pentru a-ti recomanda un tratament si un regim alimentar.
am fost la medicul dermatolog si mi-a recomandat alerid.cand iau acest medicament imi dispar iar cand nu aceste pete imi apar pe tot corpul sima mananca ingrozitor.ce sa fac ce am?ce sa mai iau?va rog ajutati-ma pt k m-am saturat
Ti-a recomandat si un regim alimentar?
am nevoie de ajutor:de o saptamana am dureii in partea de jos a abdomenului durerii foarte mari care ma deranjeaza tot timpul.aceasta durere mia afectat f mult.durerea imi ajunge pana in picioare ca niste injunghieturi.ce poate fi?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6de aproape 5 ani sufar de psoriazis
- 184melasma faciala
- 9crema - factor de protectie solara
- 4pete pe fata in urma acneei
- 10cancer de piele?
- 1tenul gras, matreata si pete pe fata
- 13Pete maroni - portocali! Va rog, dati-mi un sfat!
- 3am observat pe mamelonul stang un punct minuscul
- 6Pustule pe piele
- 8Mancarimi pe tot corpul
- 8pete rosii pe penis
- 6am niste bubite pe piele si ma mananca rau de tot.
- 3Piele elastica
- 7Mancarimi dupa baie
- 7Dermatita seboreica
- 9mancarime degete maini, crapare piele maini
- 0Pete colorate
- 6Pata ciudata la subratul stang
- 1Pete pe piele... mancarimi
- 1Pete maronii
Mai multe informații despre: Pielea pete pe piele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: