cojite in ureche
De ceva timp mi-au aparut niste cojite in ureche.ureche ma mananca, iar cand ma scarpin cu betisor de ureche il scot plin de mizerie.in interiorul urechii se formeaza ceva ca o coaja, ca si cum s-ar curata pielea, iar urechea pare infundata si murdara cu toate ca ma spal in fiecare zi si ma sterg cu acele betisoare.Ce trebuie sa fac?Va multumesc!
1 comentarii
buna ziua!
CE trebue sa faci? Trebue sa mergi la ORL. este posibil sa traumatizat cu betisorul pielea conductului (care este foarte fina), cu apa, ai introdus infectie si acum posibil faci o micoza.
Ce NU trebue sa faci ???
NU ai voie sa curati exagerat de des si fortat urechile. Betisoarele respective nu sunt sterile si poti rupe pielea si o poti infecta.
Urechile au proprietatea de autocuratare, adic pielea in conduct creste spre exterior, impingand dopul de ceara spre afara. e suficient sa ne curatam usor la intrare un ureche si atat.
CE trebue sa faci? Trebue sa mergi la ORL. este posibil sa traumatizat cu betisorul pielea conductului (care este foarte fina), cu apa, ai introdus infectie si acum posibil faci o micoza.
Ce NU trebue sa faci ???
NU ai voie sa curati exagerat de des si fortat urechile. Betisoarele respective nu sunt sterile si poti rupe pielea si o poti infecta.
Urechile au proprietatea de autocuratare, adic pielea in conduct creste spre exterior, impingand dopul de ceara spre afara. e suficient sa ne curatam usor la intrare un ureche si atat.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2ureche
- 15timpanul este perforat?
- 1Ureche perforata?
- 11Probleme ureche
- 3durere de ureche
- 7Ajutor! Imi sangereaza urechea
- 11ciuperca netratabila?
- 1probleme cu urechea
- 1Ureche infundata
- 2imi curge sange din ureche
- 1Pt d-nul doctor Flueraru Valeriu
- 10ciuperca in ureche si infectie cu mai multe bacterii
- 9trebuie sa consult medic ORL, stomatolog sau neurolog?
- 1Urechi infundate, mancarimi, secretie tranparenta
- 3ameţeli, dureri de cap, ureche
- 3Cum se comporta un copilas de 1an si jumatate dc are timpanul perforat?
- 4Problema cu urechea stanga
- 2Leziune usoara la ureche, la copil de 2 ani
- 1Ureche
Mai multe informații despre: betisoarele de urechi
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: