Unghii incarnate care nu se vindeca
Buna ziua, fiul meu are 16 si dupa ce a jucat fotbal de mai multe ori pe un teren sintetic a inceput sa faca unghii incarnate la degetele mari de la picioare. A mers la chirurgie, s-a operat, de mai multe ori fara succes. Apoi a invatat sa isi taie unghia drept si colturile nu se mai incarneaza, insa acum se incarneaza la baza unghiei si puroiaza. A ajuns deja la a-12-a oara cand la un picior cand la celalalt. Exista vreo solutie de vindecare? Smulgerea unghiei ar fi o solutie? Astept pareri, daca se poate de la un chirurg! Multumesc!!
7 comentarii
Dati cautare unghie incarcata pe forum. Veti da peste un medic arab care numai asta face. Eu am fost la el. A taiat o fasiuta din unghie si a ars cumva radacina ca sa nu mai creasca. A facut interventii la 3 colturi deodata. Am putut sa merg imediat. E din Bucuresti.
Incaltamintea copilului nu trebuie sa fie mica. Eu am facut acele unghii incarnate de la incaltamintea mica. Mi se umfla piciorul si am fortat.
Incaltamintea copilului nu trebuie sa fie mica. Eu am facut acele unghii incarnate de la incaltamintea mica. Mi se umfla piciorul si am fortat.
Multumesc! O sa incercam sa ajungem la dansul!
Ma confrunt si eu cu unghie incarnata de aproximativ 2 luni, am incercat diferite remedii acasa, ba chiar am fost la doctor si singurul tratament pe care l-am primit a fost sa imi las unghia sa creasca ca dupa aceea sa o tai drept... probabil ca asta voi face dupa ce imi revin dar momentan nu prea pot merge, am degetul inflamat, ma doare, imi amorteste si aveam pana saptamana trecuta si scurgeri de puroi asa ca ma tratez de capul meu, acasa cu Mibazon si antibiotice fara prea mare efect... ce sa fac?
Am citit despre domnul Akram, doar ca nu am posibilitatea de a ajunge la dumnealui. Multumesc oricum!
Va recomand cartea Tratament unghii încarnate de Ed Eart,
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 45unghii incarnate - tratamente fara niciun rezultat
- 68unghie incarnata
- 12Dureri de calcai, unghii incarnate, monturi
- 5Unghie incarnata...Stafilococ Aureus (MSSA)
- 40Unghie crescuta in carne
- 21Probleme la ambele degete mari de la picior cu unghii incarnate
- 1Unghie incarnata.
- 3Unghie incarnata
- 1picior umflat dupa operatie de unghie incarnata
- 5Unghie incarnata, la copil !
- 0Unghie Incarnata (dupa operatie) Scurta intrebare. Multumesc anticipat.
- 0Unghie incarnata a cincea oara
- 1Unghie încărcată
- 0Unghie încarnata
- 0Stafilococ auriu - Unghie incarnata
- 4Problema bandaj lipit dupa operatie
- 2Unghie incarnata
- 5Ajutor! Ma doare unghia de la degetul mare de la picior
- 1Mi s a incarnat unghia dinnou? Ce ar trebuii sa fac?
- 4Unghie incarnata
Mai multe informații despre: Unghia incarnata
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: