Panarițiu deget mare picior

17-05-2018
Andreea134
Nu este medic/terapeut
Andreea134
Buna ziua,
De mic copil am unghiile incarnate și luna de luna fac infecție din cauza acestui lucru.In momentul de fata am 24 de ani iar în luna noiembrie nu am mai putut calca așa că am fost la pedichiura.pedichiurista se cam grăbea și mi a smuls pur și simplu un colt in loc să îl taie sau ceva.Am sfârșit prin infecție îngrozitoare la ambele picioare lucru ce m-am trimis la spital.Am fost la un spital din București unde mi au fost oferite mai multe soluții dar nu a funcționat absolut niciuna, Intr un final ajungând la operatie.Mi s-a scos unghia in lateral și ars carnea ca să crească unghia 'cum trebuie'.Dupa operatie la cam o luna distanta la piciorul drept infecția a revenit.piciorul stang si el iperat, nu mai are nimic.De o luna la cel drept curge sânge din colțul acela.Am mers iar la doctor și mi-a dat cu o soluție iar apoi am făcut și puroi.Acum puroiul parcă s-ar dus în jos spre capătul degetului.Arata exact că o punga de puroi pe tot lateralul degetului.Zilnic de 3-4 ori stau cu piciorul in apa fierbinte cu sare si bicarbonat.pansamente cu iodmtratament cu fucicort si baneocin.Inaintea am mai fost consultată și trimisa acasă de alți 2 medici care mi -au zis că 'da cu iod că trece'.De abia calc zi de zi și stau cu puroi acolo de cel puțin 5 luni.Imi puteți să vă rog frumos orice fel de sfat pentru că mai mult ca sigur o sa rămân curand fără deget.
Mulțumesc mult!
3 comentarii
0
17-05-2018, ora 23:28
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Mergeti la Cutis Med in Bucuresti. E un doctor specializat in asa ceva, nu macelar. Il gasiti pe site. Nu e roman.
Eu am fost la el si sunt foarte multumita.
0
19-05-2018, ora 08:32
Dr. Adrian Platon
Chirurgie generala, Bucuresti
Dr. Adrian Platon
Buna ziua. Din descrierea pe care ati facut-o, unghia cu pricina trebuie scoasa si tratat patul unghial.
0
23-12-2018, ora 17:02
droz
Nu este medic/terapeut
droz
Va recomand cartea Tratament unghii încarnate de Ed Eart,
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Senzație de greutate și durere în picioare? Din anul 1997 suntem în România și tratăm varice fără operație și fără internare. La Varicoline, beneficiați de servicii medicale la cele mai înalte standarde, efectuate de profesioniști cu o rată de succes între 93-97%! Detalii aici
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Unghiile încarnate - sfaturi și tratament
  •