Panarițiu deget mare picior
Buna ziua,
De mic copil am unghiile incarnate și luna de luna fac infecție din cauza acestui lucru.In momentul de fata am 24 de ani iar în luna noiembrie nu am mai putut calca așa că am fost la pedichiura.pedichiurista se cam grăbea și mi a smuls pur și simplu un colt in loc să îl taie sau ceva.Am sfârșit prin infecție îngrozitoare la ambele picioare lucru ce m-am trimis la spital.Am fost la un spital din București unde mi au fost oferite mai multe soluții dar nu a funcționat absolut niciuna, Intr un final ajungând la operatie.Mi s-a scos unghia in lateral și ars carnea ca să crească unghia 'cum trebuie'.Dupa operatie la cam o luna distanta la piciorul drept infecția a revenit.piciorul stang si el iperat, nu mai are nimic.De o luna la cel drept curge sânge din colțul acela.Am mers iar la doctor și mi-a dat cu o soluție iar apoi am făcut și puroi.Acum puroiul parcă s-ar dus în jos spre capătul degetului.Arata exact că o punga de puroi pe tot lateralul degetului.Zilnic de 3-4 ori stau cu piciorul in apa fierbinte cu sare si bicarbonat.pansamente cu iodmtratament cu fucicort si baneocin.Inaintea am mai fost consultată și trimisa acasă de alți 2 medici care mi -au zis că 'da cu iod că trece'.De abia calc zi de zi și stau cu puroi acolo de cel puțin 5 luni.Imi puteți să vă rog frumos orice fel de sfat pentru că mai mult ca sigur o sa rămân curand fără deget.
Mulțumesc mult!
De mic copil am unghiile incarnate și luna de luna fac infecție din cauza acestui lucru.In momentul de fata am 24 de ani iar în luna noiembrie nu am mai putut calca așa că am fost la pedichiura.pedichiurista se cam grăbea și mi a smuls pur și simplu un colt in loc să îl taie sau ceva.Am sfârșit prin infecție îngrozitoare la ambele picioare lucru ce m-am trimis la spital.Am fost la un spital din București unde mi au fost oferite mai multe soluții dar nu a funcționat absolut niciuna, Intr un final ajungând la operatie.Mi s-a scos unghia in lateral și ars carnea ca să crească unghia 'cum trebuie'.Dupa operatie la cam o luna distanta la piciorul drept infecția a revenit.piciorul stang si el iperat, nu mai are nimic.De o luna la cel drept curge sânge din colțul acela.Am mers iar la doctor și mi-a dat cu o soluție iar apoi am făcut și puroi.Acum puroiul parcă s-ar dus în jos spre capătul degetului.Arata exact că o punga de puroi pe tot lateralul degetului.Zilnic de 3-4 ori stau cu piciorul in apa fierbinte cu sare si bicarbonat.pansamente cu iodmtratament cu fucicort si baneocin.Inaintea am mai fost consultată și trimisa acasă de alți 2 medici care mi -au zis că 'da cu iod că trece'.De abia calc zi de zi și stau cu puroi acolo de cel puțin 5 luni.Imi puteți să vă rog frumos orice fel de sfat pentru că mai mult ca sigur o sa rămân curand fără deget.
Mulțumesc mult!
3 comentarii
Mergeti la Cutis Med in Bucuresti. E un doctor specializat in asa ceva, nu macelar. Il gasiti pe site. Nu e roman.
Eu am fost la el si sunt foarte multumita.
Eu am fost la el si sunt foarte multumita.
Buna ziua. Din descrierea pe care ati facut-o, unghia cu pricina trebuie scoasa si tratat patul unghial.
Va recomand cartea Tratament unghii încarnate de Ed Eart,
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8cum scap de panaritiu
- 2sunt disperata va rog, un sfat!
- 21Probleme la ambele degete mari de la picior cu unghii incarnate
- 7Unghie incarnata-Anestezie
- 7Unghie incarnata...
- 1Unghii incarnate (infectate)
- 1unghie incarnata
- 1picior umflat dupa operatie de unghie incarnata
- 3unghie incarnata la degetul mare de la piciorul drept
- 4Panaritiu in stadiu incipient (...sper). Sfaturi pentru a evita bisturiul
- 7Unghii incarnate care nu se vindeca
- 3Problema unghie incarnata!!
- 1unghie incarnata
- 1Unghie incarnata
- 4Problema bandaj lipit dupa operatie
- 5Ajutor! Ma doare unghia de la degetul mare de la picior
- 1Mi s a incarnat unghia dinnou? Ce ar trebuii sa fac?
Mai multe informații despre: Unghia incarnata panaritiu unghii incarnate
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: