Unghie Incarnata (dupa operatie) Scurta intrebare. Multumesc anticipat.
Buna seara,
Luni dimineata, adica in urma cu aproape 4 zile am fost la spital pentru ca mi se incarnase unghia degetului piciorului drept. In exteriorul degetului.
Mentionez ca in urma cu 2 luni a fost incarnata si in partea interioara insa am fost operat in Anglia. (unde ma aflam acum 2 luni).
In aceasta seara mai exact acum 20 minute am dat jos pansamentul pentru a-l schimba. Aparent totul parea ok (cu pansament) insa cand l-am dat jos am constatat ca nu imi simt degetul in totalitate.
Adica il simt, simt daca il ating, il pot misca insa cand incerc sa l misc liber, sa-l ridic simt ca ceva il tine in loc.
Asa arata degetul acum:
link de poza: http://postimg.org/image/lnod4oj5n/
Degetul este vizibil umflat in comparatie cu degetul de la piciorul stang.
Intrebarea mea este: este normal sa simt degetul amortit ? dupa aproape 4 zile de la interventie?
Cum il simt amortit: adica il simt, dupa cum am mentionat, simt atingeri, pot calca in el insa in proportie de 30% il simt amortit.
(la interventia facuta in anglia pt partea interioara a degetului (se vede in poza) degetul il puteam misca liber dupa 2 zile. fara sa l simt amortit)
(s au facut 3 injectii pt anestezie. 2 laterale si una in partea stanga langa unghie. se vede in poza o mica intepatura, a 3 a.)
Multumesc anticipat.
Luni dimineata, adica in urma cu aproape 4 zile am fost la spital pentru ca mi se incarnase unghia degetului piciorului drept. In exteriorul degetului.
Mentionez ca in urma cu 2 luni a fost incarnata si in partea interioara insa am fost operat in Anglia. (unde ma aflam acum 2 luni).
In aceasta seara mai exact acum 20 minute am dat jos pansamentul pentru a-l schimba. Aparent totul parea ok (cu pansament) insa cand l-am dat jos am constatat ca nu imi simt degetul in totalitate.
Adica il simt, simt daca il ating, il pot misca insa cand incerc sa l misc liber, sa-l ridic simt ca ceva il tine in loc.
Asa arata degetul acum:
link de poza: http://postimg.org/image/lnod4oj5n/
Degetul este vizibil umflat in comparatie cu degetul de la piciorul stang.
Intrebarea mea este: este normal sa simt degetul amortit ? dupa aproape 4 zile de la interventie?
Cum il simt amortit: adica il simt, dupa cum am mentionat, simt atingeri, pot calca in el insa in proportie de 30% il simt amortit.
(la interventia facuta in anglia pt partea interioara a degetului (se vede in poza) degetul il puteam misca liber dupa 2 zile. fara sa l simt amortit)
(s au facut 3 injectii pt anestezie. 2 laterale si una in partea stanga langa unghie. se vede in poza o mica intepatura, a 3 a.)
Multumesc anticipat.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5unghia de la picior imi creste in carne
- 7Unghie incarnata...
- 1Unghie incarnata.
- 1picior umflat dupa operatie de unghie incarnata
- 5Unghie incarnata, la copil !
- 9Ganglion sub urechea stanga si un fel de ganglion in partea cealalta la jumatea gatului
- 25Unghie incarnata
- 1Unghie incarnata
- 7Unghii incarnate care nu se vindeca
- 0Unghie încarnata
- 3Problema unghie incarnata!!
- 3Panarițiu deget mare picior
- 1Unghie incarnata
- 1Pete albe pe unghie mare la picior
- 0Stafilococ auriu - Unghie incarnata
- 4Problema bandaj lipit dupa operatie
- 2Unghie incarnata
- 5Ajutor! Ma doare unghia de la degetul mare de la picior