un punct destul de dureros...
sper sa ma ajutati un pic...acum o saptamana am avut contact sexual cu prietenul meu.in timpul actului din cauza "agitatiei" am simtit o jena la una din labiile mici(cred ca "frecarea" a a fost prea mare). ideea este ca a doua zi dimineata imi aparuse pe labie o umflatura (nu foarte mare), ca un cos, dureros.va rog sa imi spuneti ce ar putea fi si ce anume sa fac. multumesc!
3 comentarii
am avut si eu o problema din asta..inauntru..chestia este ca doctorul mi-a spus ca am abces gl..nu prea stiu ce inseamna gl..dar am folosit tantum rosa si ceva pentru calmarea durerii..
dar am si eu o problema doamna doctor...nu imi dispare..s-a spart cosul de mai multe ori pentru ca de fiecare dat se forma alta..si nu a avut nici un efect ceea ce mi-a dat doctorul..
si acum mai am..
vreau sa mentionez ca trebuia sa ma mai duc la doctor pentru a scoate puroiul dar nu m-am dus pentru ca nu stiam daca era bine...deci era mai bine daca faceam asta?
dar am si eu o problema doamna doctor...nu imi dispare..s-a spart cosul de mai multe ori pentru ca de fiecare dat se forma alta..si nu a avut nici un efect ceea ce mi-a dat doctorul..
si acum mai am..
vreau sa mentionez ca trebuia sa ma mai duc la doctor pentru a scoate puroiul dar nu m-am dus pentru ca nu stiam daca era bine...deci era mai bine daca faceam asta?
Si eu dupa un contact sexual mai nabadaios am aceeasi problema. Nu mi s/a intamplat niciodata. Acum am niste mici dungute albe pe labiile mici (aproape de clitoris) extrem de dureroase. ce sa fac?
nu stiu daca aici ar trebui sa scriu, pt ca...si mie mi-a aparut pe una dintre labii o umflatura, dar nu e dureroasa. nu stiu de cat timp este, eu am observat acum vreo 2 sapt. inca nu mi-am inceput viata sexuala. si nu as vrea sa merg la ginecolog.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune: