un punct destul de dureros...

09-12-2005
issabella85
Nu este medic/terapeut
issabella85
sper sa ma ajutati un pic...acum o saptamana am avut contact sexual cu prietenul meu.in timpul actului din cauza "agitatiei" am simtit o jena la una din labiile mici(cred ca "frecarea" a a fost prea mare). ideea este ca a doua zi dimineata imi aparuse pe labie o umflatura (nu foarte mare), ca un cos, dureros.va rog sa imi spuneti ce ar putea fi si ce anume sa fac. multumesc!
3 comentarii
0
19-01-2006, ora 00:00
nicoleirina
Nu este medic/terapeut
nicoleirina
am avut si eu o problema din asta..inauntru..chestia este ca doctorul mi-a spus ca am abces gl..nu prea stiu ce inseamna gl..dar am folosit tantum rosa si ceva pentru calmarea durerii..
dar am si eu o problema doamna doctor...nu imi dispare..s-a spart cosul de mai multe ori pentru ca de fiecare dat se forma alta..si nu a avut nici un efect ceea ce mi-a dat doctorul..
si acum mai am..
vreau sa mentionez ca trebuia sa ma mai duc la doctor pentru a scoate puroiul dar nu m-am dus pentru ca nu stiam daca era bine...deci era mai bine daca faceam asta?
0
05-06-2006, ora 00:00
bubutza
Nu este medic/terapeut
bubutza
Si eu dupa un contact sexual mai nabadaios am aceeasi problema. Nu mi s/a intamplat niciodata. Acum am niste mici dungute albe pe labiile mici (aproape de clitoris) extrem de dureroase. ce sa fac?
0
23-02-2007, ora 00:00
a_lexia89
Nu este medic/terapeut
a_lexia89
nu stiu daca aici ar trebui sa scriu, pt ca...si mie mi-a aparut pe una dintre labii o umflatura, dar nu e dureroasa. nu stiu de cat timp este, eu am observat acum vreo 2 sapt. inca nu mi-am inceput viata sexuala. si nu as vrea sa merg la ginecolog.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.