un mic sfat va rog..urgent chiar

putin mai devreme am fopst sa cumpar paine..mam dus cu bicicleta.cand am coborat de păe biciceleta ma luat o durere de spate de nici nu stiu so descriu..in viata mea nu ma durut spatele..ma doare sus, intre omoplati cand stau in picioare si in fund...daca ma sprijin cu mainile de ceva si impind, de exemoplu cand stau pe pat, daca pun mainile pe pat si ma tin sprijinit in maini, nu in fund nu ma doare.ce poate fi?am tras curent?ma luat asa, deodata...cand mam dat jos de pe bicicleta..va rog mult sami spuneti ceva..eu sunt in italia, si doctoru care il am eu de familie e in con vacanta...nu ma pot duce pana in august la doctor..va rog mult
3 comentarii

Fara examinari, se poate spune doar ca este o dorsalgie.
Ar trebui sa mergeti la urgente, si sa faceti o radiografie de coloana, cred ca urgentele se primesc gratis. La varsta dvs., si pentru durere intre omoplati, trebuie examinata, nu este ca la un om batran care este clar ca are spondiloza cervicala.
Daca CHIAR nu se poate, atunci:
Ibuprofen, Nimesulide, sau Diclofenac (daca durerea este mai usoara) sau Ketoprofen (daca este puternica). Clorzoxazona sau Tolperisona, ca sa relaxeze muschii. Verificati prospectele pentru contraindicatii, daca aveti (ulcer/gastrita, boli de ficat sau rinichi, astm). Masaj cu o crema cu Salicilat, sau ceva asemanator. Daca durerile merg in brat, ca o arsura, capsule de Milgamma. Farmacistul cred ca stie ce sa va dea. Evitati eforturile. S-ar putea sa ajute un pat mai tare.
Cand puteti sa va examinati, pe langa radiografie ar trebui si un RMN, examen neurologic si un set de analize.
Numai bine!
Ar trebui sa mergeti la urgente, si sa faceti o radiografie de coloana, cred ca urgentele se primesc gratis. La varsta dvs., si pentru durere intre omoplati, trebuie examinata, nu este ca la un om batran care este clar ca are spondiloza cervicala.
Daca CHIAR nu se poate, atunci:
Ibuprofen, Nimesulide, sau Diclofenac (daca durerea este mai usoara) sau Ketoprofen (daca este puternica). Clorzoxazona sau Tolperisona, ca sa relaxeze muschii. Verificati prospectele pentru contraindicatii, daca aveti (ulcer/gastrita, boli de ficat sau rinichi, astm). Masaj cu o crema cu Salicilat, sau ceva asemanator. Daca durerile merg in brat, ca o arsura, capsule de Milgamma. Farmacistul cred ca stie ce sa va dea. Evitati eforturile. S-ar putea sa ajute un pat mai tare.
Cand puteti sa va examinati, pe langa radiografie ar trebui si un RMN, examen neurologic si un set de analize.
Numai bine!

este a doua dimineata de atunci..ma doare doar dimineata..si ieri ma durut putin dimineata..cand mam trezit, in rest, ziua nu ma doare...18 ani am

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 2Interpretare Angio RMN cerebral (arterial/venos)nativ și cu substanță de contrast
- 3Torticolis de la scolioza?
- 1În cazul unui AVC hemoragic 60 % partea dreapta a creierului
- 1Amorteala la picior
- 2Mici dureri de cap si de ceafa
- 0Ajutor! Tic sau afectare neurologică la copil de 8 ani?
- 1Epuizare fizica oboseala memorie slaba amnezie energie insuficienta
- 2Citire CT va rog
- 2Nevralgie cervicală și Tinitus sever
- 3Neuropatie sau altceva ?