Un medic bun, va rog! operata de hernie de disc L5-S1
Buna ziua! In urma cu doi ani, mama mea a fost operata de hernie de disc L5-S1 insa dupa operatie foarte rare au fost zilele in care se simtea bine. Dupa un an, timp in care am mers periodic la control am luat decizia sa isi faca un nou RMN (medicul care a operat-o nu ne-a recomandat acest lucru desi de fiecare data cand mergeam la control ii spuneam ca nu se simte bine. Avea grija doar sa ne asigure ca recuperarea este mai grea datorita operatiei care a fost si ea grea. Mentionez ca dupa operatie dl dr. mi-a spus ca a "gasit" si mai sus o hernie si ca avea pareza la piciorul stang). In urma RMN-ului a reiesit ca mama inca are hernie de disc, in acelasi loc (intr-adevar putin mai mica- 9 mm, in comparatie cu RMN-ul efectuat inainte de operatie 11 mm). Am consultat mai multi medici de la spitale diferite (inclusiv cel care a operat-o) si am primit concluzii diferite. Va rog sa imi indicati un medic bun, care imi poate explica exact ce s-a intamplat si ce riscuri implica o noua interventie in Bucuresti! Multumesc!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1hernia de disc
- 3Este hernie de disc?
- 4hernie de disc?
- 3Hernie de disc
- 4sarcina dupa HDL operat
- 6hernie de disc, amorteli in zona genitala si anala si nu simt cand am scaun, ma ridic f greu
- 1Ce inseamana hernie de disc C6-C7 paramediana dreapta- se trateaza?
- 4parere schema tratament hernie de disc
- 0hernie de disc
- 1hernie de disc
- 6recidiva hernie disc de 2 ori cer o parere
- 0Dureri in perioada postoperatorie hernie de disc
- 0Operatie clasica de hernie de disc
- 5Hernie de disc
- 0Hernie de disc, calmare dureri.
- 0Operată hernie de disc recidiva după un an jumate
- 1Sciatica, discopatia lombara, Hernia de disc si artroza lombara.
- 2Hernie de disc
- 0Hernie de disc L5-S1, operata 03.2014, recidivata-reoperata 08.2019, Rmn 03.2021
Mai multe informații despre: Hernia de disc operatia de hernie de disc
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: