Un medic bun, va rog! operata de hernie de disc L5-S1

28-01-2020
Elena
Nu este medic/terapeut
Elena
Buna ziua! In urma cu doi ani, mama mea a fost operata de hernie de disc L5-S1 insa dupa operatie foarte rare au fost zilele in care se simtea bine. Dupa un an, timp in care am mers periodic la control am luat decizia sa isi faca un nou RMN (medicul care a operat-o nu ne-a recomandat acest lucru desi de fiecare data cand mergeam la control ii spuneam ca nu se simte bine. Avea grija doar sa ne asigure ca recuperarea este mai grea datorita operatiei care a fost si ea grea. Mentionez ca dupa operatie dl dr. mi-a spus ca a "gasit" si mai sus o hernie si ca avea pareza la piciorul stang). In urma RMN-ului a reiesit ca mama inca are hernie de disc, in acelasi loc (intr-adevar putin mai mica- 9 mm, in comparatie cu RMN-ul efectuat inainte de operatie 11 mm). Am consultat mai multi medici de la spitale diferite (inclusiv cel care a operat-o) si am primit concluzii diferite. Va rog sa imi indicati un medic bun, care imi poate explica exact ce s-a intamplat si ce riscuri implica o noua interventie in Bucuresti! Multumesc!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Ați trecut printr-o operație? Ajutați alți pacienți oferind o recomandare chirurgului care v-a operat.
Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: