operatie hernie disc
Buna ziua; am 44 ani, am fost operat in sept. 2011 :HDL subligamentara mediana L5-S1 cu compresie radiculara S1 dreapta; dupa operatie am facut regulat kinetoterapie de 2-3 ori pe saptamana; pentru ca aveam in continuare dureri pe piciorul drept, am facut un RMN in oct. 2013, nativ si post contrast : laminectomie dreapta cu cicatrice in musculatura paravertebrala dreapta extinsa peridural drept pana la nivelul recesului cu inglobarea radacinii L5 dreapa care are aspect de radiculita;la acelasi nivel hernie de disc subligamentara paramediana la nivelul recesului drept cu conflict radicular.Este oportuna o noua operatie pentru diminuarea cicatricei care a inglobat radacina L5?
Fac precizarea ca sunt diagnosticat din 2003 si cu colita ulcerativa hemoragica, fapt care nu-mi permite medicatie cu antinflamatoare si analgezice.
Multumesc anticipat
Fac precizarea ca sunt diagnosticat din 2003 si cu colita ulcerativa hemoragica, fapt care nu-mi permite medicatie cu antinflamatoare si analgezice.
Multumesc anticipat
1 comentarii
buna ziua, am 38 de ani in urma cu 4 luni am fost operat de harnie de disc L5 dreapta am facut acum 10 sedinte de fizioterapie insa imi mai amorteste piciorul cand merg camd dupa 20 de minute de mers ma i-a o amorteala si se intensifica daca ma asez 2-3 minute jos ma lasa si nu mai am nimic. E normal?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3hernie de disc operata
- 4Exista rezolvare pentru urmatorul rezultat RMN ?
- 14fasciculatii musculare si hernie de disc operata
- 19hernia de disc
- 9Hernie de disc L4-L5
- 4diagnosticat cu mica hernie de disc
- 5in urma unui RMN... hernie de disc
- 16hernie de disc
- 0infectie intraspitaliceasca in urma operatie de hernie de disc
- 1Hernie de disc
- 6menisc extern: o serie de complicatii la genunchi; plus o hernie de disc
- 3Infarct intestinal
- 4tratament nou pentru protruzia si hernia de disc
- 0hernia de disc
- 1debord mixt(disco-osteofitic)la nivel C5-C6, Modificari de statica vertebrala cervicala.
- 0Hernie de disc
- 0Hernie de disc
- 3Hernie discala, am 26 de ani
- 1Durere de spate de la deborduri discale lombare
Mai multe informații despre: Hernia de disc
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: