Operatie cu suruburi hernie de disc
Buna seara!! Trebuie sa ma operez de o extruzie discala stanga care imi afecteaza si l5-s1. Neurochirurgul a spus ca trebuie sa imi implanteze suruburi si mi-e cam frica. De la inceputul anului pana prin septembrie am avut niste dureri groaznice, am luat o gramada de pastile si morfina. De prin septembrie durerile de picior (stangul) au cam disparut dar acum ma doare spatele care inainte nu ma durea. Acum sa simt bine, ma pot misca, mai fac cate ceva prin casa dar nu pot munci si mi-e teama ca dupa operatie o sa fiu mai rau ca acum. Doctorul a spus ca nu imi garanteaza ca durerile de spate vor disparea, ba din contra, a zis ca o sa am dureri mereu si ca, probabil, nu voi putea munci, cel putin nu o munca care sa presupuna efort fizic mare. Nu stiu ce sa fac, sunt inca tanar, am 29 de ani. Sunt alternatine pt temutele suruburi?? Ar trebui sa caut alte opinii??
Va nultumesc!
Va nultumesc!
3 comentarii
Salut, tinere!
Îmi pare rău să citesc așa ceva! Trebuie să ai curajul să te operezi. Eu am 57 ani, la fel eram ca tine, am interupt serviciul din cauza durerii, la L5-S1, am avut o vertebra alunecata, 7mm.
Si am făcut operație, mi-au pus patru șuruburi și două plăcuțe, Operația a durat cca 5 ore, nu știu nimic, nu am simțit nimic! A treaba zi am coborat din pat și m-am dus singur la baie! După 6 zile am fost acasă! Pracizez că a fost o operație clasică ! O sa-ți scriu mai mult, întrebă mă orice, acum e târziu!
Îmi pare rău să citesc așa ceva! Trebuie să ai curajul să te operezi. Eu am 57 ani, la fel eram ca tine, am interupt serviciul din cauza durerii, la L5-S1, am avut o vertebra alunecata, 7mm.
Si am făcut operație, mi-au pus patru șuruburi și două plăcuțe, Operația a durat cca 5 ore, nu știu nimic, nu am simțit nimic! A treaba zi am coborat din pat și m-am dus singur la baie! După 6 zile am fost acasă! Pracizez că a fost o operație clasică ! O sa-ți scriu mai mult, întrebă mă orice, acum e târziu!
------*
Înscriete în grupul meu ptr mai multe detalii
(*modificat de admin)
Înscriete în grupul meu ptr mai multe detalii
(*modificat de admin)
5 ore pentru o spondylodeza 1 etaj, si fara cage-uri?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2hernia de disc
- 3Am 20 de ani si m-am operat anul trecut de hernie de disc
- 3Hernie de disc
- 5in urma unui RMN... hernie de disc
- 3Hernie de disc?
- 3hernie de disc la L5-L4si L5-S1, pareza pe nerv stang
- 1hernie de disc
- 0hernie de disc
- 4parere schema tratament hernie de disc
- 1Dureri dupa 4 luni de la operatia de hernia de disc
- 1operatie hernie disc
- 5Modificari degenerative disco-somatice
- 0sarcina dupa o operatie de hernie de disc
- 2Hernie de disc
- 2Hernie L5 si protruzie L4
- 1Hernie de disc mediana
- 0Hernie de disc!! exista iarăși posibilitatea sa apară iarăși??
- 1Sciatica, discopatia lombara, Hernia de disc si artroza lombara.
- 0Un medic bun, va rog! operata de hernie de disc L5-S1
Mai multe informații despre: Hernia de disc
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: