revin cu hernia de disc
am intrebat acum vreo 2 luni ce se poate face in cazul unei hernii de disc pentru a evita operatia.Poate stie cineva ????E foarte important...
3 comentarii
Sa ai grija de tine si sa nu ridici greutati, sa nu cari, foloseste antiinflamatorii orale, suplimente cu calciu si magneziu, iar crema rosie de la FLP e f buna pt astfel de dureri.Un distribuitor mi-a zis ca au si ceva care reface cartilajul dar cred ca e vorba doar de cel distrus partial nu stiu daca da rezultate si la hernia de disc.
Multumesc mult pt. raspuns, era vorba de sotul meu, nu de mine...
Dar as intreba ce este crema rosie de la FLP, ca sincera sa fiu nu stiu ce fel de substanta este si daca stii de existenta ei in italia
Dar as intreba ce este crema rosie de la FLP, ca sincera sa fiu nu stiu ce fel de substanta este si daca stii de existenta ei in italia
Nu stiu daca e sau nu si in Italia, insa iti promit sa intreb persoana care se ocupa si, daca vrea sa ia legatura cu tine, ii cer adresa de mess si ti-o dau ca sa poti comunica direct cu ea.Stiu ca are subst antiinflamatoare si cu efect de incalzire locala, plus efect analgezic;cam atat stiu pt ca nu sunt colaborator Forever Living Products.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Exista rezolvare pentru urmatorul rezultat RMN ?
- 14Fizic sau psihic?
- 43M-am operat de hernie de disc si tot nu ma simt bine
- 4diagnosticat cu mica hernie de disc
- 8osteodiscita
- 1hernie de disc si dureri de cap
- 0infectie intraspitaliceasca in urma operatie de hernie de disc
- 0operatie de hernie
- 0hernie de disc
- 6recidiva hernie disc de 2 ori cer o parere
- 3Hernie de disc?
- 1Durere lombara si hernie de disc?
- 0Dureri in perioada postoperatorie hernie de disc
- 1recuperare dupa operatia de hernie de disc
- 1debord mixt(disco-osteofitic)la nivel C5-C6, Modificari de statica vertebrala cervicala.
- 0Hernie de disc operata
- 0Hernie de disc, calmare dureri.
- 1Trei hernii de disc lombare si doua cervicale
- 1Sciatica, discopatia lombara, Hernia de disc si artroza lombara.
- 1Hernie de disc
Mai multe informații despre: Hernia de disc
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: