Umflatura zona genunchiului
Buna seara, acum mai axact 3 saptamani mi s-a deplasat rotula.Am fost la diversi medici. Acestia mi-au recomandat o perioada de repaus. Am stat cu atela ceva timp, cu genunchiera si acum cu orteza. Am facut injectii cu faxiparine pe o perioada de 10 zile. am luat diverse antiinflamatoare. Tot nu da inapoi, deloc as putea spune.Nu ma mai doare absolut deloc, dar ce nu ma lasa sa misc piciorul cum trebuie este umflatura din jurul rotulei. Am avut presesiunea 2 saptamani si de luni 28 mai incepe sesiunea. Eu nu pot sta la pat atat de mult incat sa se vindece complet.
Ce pot face in situatia asta ?
Tin sa mentionez ca radiografiile au iesit foarte bine, zonele unde se ancorau ligamentele de rotula nu mai dor sub nici o forma.
Ce pot face in situatia asta ?
Tin sa mentionez ca radiografiile au iesit foarte bine, zonele unde se ancorau ligamentele de rotula nu mai dor sub nici o forma.
1 comentarii
Buna ziua,
Vindecarea dupa o luxatie a rotulei dureaza 2-3-4 luni si nu 3 saptamani, asa cum va asteptati.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Vindecarea dupa o luxatie a rotulei dureaza 2-3-4 luni si nu 3 saptamani, asa cum va asteptati.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Fractura deschisa de gamba cu deplasare
- 0Genunchi umflat in urma unei cazaturi
- 11genunchi-rotula deplasata
- 1genunchi umflat
- 36Umflatura deasupra genunchiului dupa operatie de menisc
- 2O mica umflatura in partea exterioara a genunchiului drept
- 1Probleme genunchi copil 12 ani
- 1Problema Rotula
- 0Deplasare Rotula
- 1Problema cu rotula(picior stang)
- 3Ganglioni dureroși în spatele genunchilor
- 2Genunchi
- 0Rotula nefixată
- 0Ce ar trebui să fac?? rotula îmi sare..
- 0Genunchi rosu
- 2Rotula de la genunchi săruta
- 3Genunchi/ligamente
- 0Umflatura genunchi nedureroasa
Mai multe informații despre: deplasarea rotulei rotula deplasata umflatura la genunchi
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: