Nodul genunchi
Buna ziua.de aprox 3 luni am cazut si m am lovit la genunchiul stg.vanataia a trecut dar am ramas cu umflatura...nu ma doare.si tot cam de atunci mi a iesit si un nodul tot acolo.la incepit era mic iar in ultimele 2 sapt a crescut de marimea unui bob de mazare...nu ma doare in schimb e aderent de piele...ce ar trebui sa fac?? Multumesc
8 comentarii
Buna ziua,
Este foarte simplu: consultatie clinica la ortoped.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Este foarte simplu: consultatie clinica la ortoped.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Am fost la ortoped si la chirurgie...urmeaza sa fac o ecogrqfie de parti moi si apoi scoaterea acelui nodul.intrebarea mea e daca ar trebui sa ma ingrijorez?
Am citit f multe...si imi este f teama...
cancerul nu se face in 3 luni, nu ai de ce sa t sperii.
Ideal ar fi sa mergi la un medic care iti da toate raspunsurile, sa nu trebuiasca sa mai intrebi p forum. Mai ales ca e vorba de o interventie chirurgicala..
Ideal ar fi sa mergi la un medic care iti da toate raspunsurile, sa nu trebuiasca sa mai intrebi p forum. Mai ales ca e vorba de o interventie chirurgicala..
Multumesc de rasp. Maine ma duc sa mi fac o ecografie de parti moi si o radiografie...am tot citit diferite articole si nu am gasit nimic care sa semene cu afectiunea mea...de asta intrebam ce poate sa fie oare?
Ma tot gandesc sa nu fie vreun sarcom sau condrosarcom...cu toata ca nu ma doare...sunt f speriata...pana maine cand exact ce e...
Buna ziua...revin cu ecografia de la genunchi...tumefactie pe fata ant a genunchiului stg. cate cotespunde unui nodul hipoecogen, rotund, relativ bine delimitat, de 7 pe 8 mm, formatiunea prezinta gine calcificari la periferie si este nevascularizata, nodulul este situat subdermic in grasimea hipodermica cu fiscret edem subcutanat in jurul leziunii...ce credeti ca ar putea fi?? Multumesc
Imi raspunde si mie cineva?? Va rog frumos...multumesc
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Umflatura la genunchi
- 42Leziune la nivelul cornului posterior al meniscului intern
- 45Ghete ortopedice
- 1genunchi umflat
- 36Umflatura deasupra genunchiului dupa operatie de menisc
- 2O mica umflatura in partea exterioara a genunchiului drept
- 0Umflatura genunchi dupa cazatura
- 3Umflarea genunchiului...
- 4Umflatura genunchi drept care ma inteapa cand merg
- 0Umflatura distanta 1-2 cm sub capul fibulei
- 1Probleme genunchi copil 12 ani