Umflatura zona cervicala adolescent
Am 17 ani si de curand am descoperit o umflatura osoasa sub piele pe care o simt doar in anumite pozitii in partea stanga, la ceafa, chiar la baza craniului. Cred ca e un cioc pe cervicala sau o anomalie din cauza lipsei de exercitiu si postura proasta, insa eu am anxietate severa si plang in fiecare zi pentru ca in acelasi timp am si o senzatie de disociere, dureri ca de electrosoc in cap, senzatii de arsura in fata. Ma gandesc ca pot fi din cauza unui nerv care este ‘presat’ de cioc si de asta am senzatiile astea...totusi in acelasi timp toate astea pot fi si simptome de tumoare si imi este tare frica pentru ca aces umflatura sa nu fie altceva. Va multumesc!
5 comentarii
Buna ziua,
Sfatul meu este sa consultati un neurochirurg.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Sfatul meu este sa consultati un neurochirurg.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Consultati un medic ortoped/neurochirurg. Si faceti o radiografie cervicala sau RMN. Multa sanatate !
Scuze pentru faptul ca m-ati contrazis.
Este total contraproductiv sa faca o radiografie sau RMN inaintea examinarii clinice la neurochirurg.
Ortopedul nu se ocupa de regiunea cervicala, deoarece nu are competenta necesara (este interzis prin lege sa se ocupe de aceasta regiune).
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Este total contraproductiv sa faca o radiografie sau RMN inaintea examinarii clinice la neurochirurg.
Ortopedul nu se ocupa de regiunea cervicala, deoarece nu are competenta necesara (este interzis prin lege sa se ocupe de aceasta regiune).
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Nu v-am contrazis ! Cu tot respectul, intr-adevar dupa examinarea clinica medicul poate sa recomande sau nu o examinare radiologica. Aici am vrut sa ma refer. Bineinteles ca neurochirurgul se ocupa de acea regiune. Am gresit eu cu ce am zis inainte. Este corect ce spuneti !
Am mers si aparent este doar un ganglion. Analizele sunt de asemenea perfecte.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7Sunt foarte speriata de cand am aflat de galma la gat. Ajutati-ma!
- 1umflatura mica la baza gatului chiar in mijloc
- 1Galma gat partea dreapta
- 1umflaturi la gat
- 0unflatura in gat mai jos de omulet de culoare alba cu mici vase de sange pe ea..!!!
- 1Gat mai umflat in partea dreapta
- 3Ganglion laterocervical marit, colectat fluid prin FNA apoi marit din nou
- 2Lipom sau furuncul?
- 3Ganglion umflat sau boala
- 0Intrebare - bila mica la gat in partea stanga
- 1Este grav?? in spatele gatului, langa o alunita mare, o mica umflatura tare si imobila
- 2Ce poate fi? un fel de galma la nivelul gatului
- 0Nodul pe ceafa pe coloana cervicala
- 0Nodul tiroida?
- 1Mucoasa inflamata și ganglion umflat
- 1Cocoasa pe gat
- 2Umflatura gat, de la reflux??
- 2Umflatura gat
- 3Gâlmă sau ganglion? Atasat poze
Mai multe informații despre: umflatura la gat
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: